Conducerea companiei de constructii Aroconstruct SA Bucuresti (ARCO), listata pe Rasdaq, propune actionarilor majorarea capitalului social cu 1,7 milioane lei, pana la 2 milioane lei, potrivit comunicatului transmis pietei Rasdaq.

Actionarii inscrisi la data de 22 aprilie sunt convocati pe 7 mai pentru adunarea generala. Pentru majorarea propusa se vor emite 17 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei, potrivit NewsIn. Aroconstruct are un capital social de 300.522 lei, divizat in 3 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al companiei este Chirita Mariana, cu 69%, iar societatea FIN. CO. GE. R. O. SPA. care detine 11,4%.

Titlurile companiei sunt tranzactionate la categoria de baza a pietei Rasdaq, la sectiunea de negociere extrabursiera, sub simbolul ARCO. La sfarsitul primelor noua luni din 2006, Aroconstruct a afisat o pierdere de 784.900 lei si o cifra de afaceri de 1,82 milioane lei. Compania are un contract de antrepriza cu Media Investment Communication SRL, in valoare de circa 900.000 euro (fara TVA), pentru executia unui imobil.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ce companii farmaceutice si-au rasplatit cel mai bine actionarii dupa criza