Burger King România deschide, pe 2 iulie, un nou restaurant în ParkLake Shopping Center, în București. Noul restaurant va avea o echipă de 30 de angajați.

Noul restaurant va fi cel de-al cincilea amplasat într-un centru comercial și va fi situat în zona de food court a ParkLake, cu un spațiu de servire generos și cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. Restaurantul va fi deschis în fiecare zi, de luni până duminică.

În primii doi ani de la intrarea pe piața din România, Burger King a deschis șapte noi restaurante dintre care patru se află în centre comerciale situate în puncte cheie ale Capitalei.

Cu ocazia noii deschideri, Burger King va oferi vouchere gratuite pentru produse. Primii 300 de clienți care se vor afla la deschiderea Burger King din ParkLake vor avea ocazia să primească câte un hamburger gratuit (Whopper).

„Printre obiectivele noastre din acest an se numără dezvoltarea și creșterea continuă a brand-ului în regiune”, a declarat Abdalla Hafez, Brand President Burger King.

AmRest Holdings este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri