Kaufland, reteaua germana de magazine de tip discount, a investit sapte milioane de euro in cel de-al 23-lea hipermarket din Romania si al doilea in Cluj, magazinul urmand sa fie deschis maine
Magazinul de 5.716 mp, care va fi inaugurat maine la Cluj, este construit pe un teren de aproximativ 16.314 mp si pune la dispozitia clientilor 265 locuri de parcare. Kaufland a investit, pana in prezent, in Romania, aproximativ 301 de milioane de euro. Anul trecut, compania a demarat un proiect, in parteneriat cu Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care presupune investitii de 300 milioane euro pe termen lung pe piata romaneasca.

Kaufland Romania a creat pana in momentul actual aproximativ 4.750 de noi locuri de munca, la sediul central, in magazinele din Bucuresti, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Alba Iulia, Timisoara, Baia Mare, Targu Mures, Galati, Cluj, Hunedoara, Satu Mare, Suceava, Targoviste, Bistrita, Pitesti, Piatra Neamt, Turda, Tirgu-Jiu, Sibiu, Iasi si Cluj precum si la noul depozit central situat in Parcul Industrial Ploiesti.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de euro si are peste 166.000 de angajati in Europa. Pe plan international, retailerul german detine peste 800 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Romania si Bulgaria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri