Producatorul de mobila Staer din Galati, unul dintre cei mai dinamici jucatori de pe piata de profil, estimeaza pentru acest an ca va depasi targetul de vanzari de 30 de milioane de euro, au anuntat oficialii companiei. Acest lucru va fi posibil ca urmare a vanzarilor pe credit, dupa ce compania a lansat un card co-branded impreuna cu BRD Finance.

Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de 25 mil. euro, in crestere cu aproximativ 6,4% fata de anul 2005. Reprezentantii Staer estimeaza ca jumatate din cei 300.000 clienti vor deveni posesori ai cardului Staer.

Numai in primele trei luni ale acestui an, vanzarile realizate prin intermediul sistemului de rate BRD Finance au reprezentat 10% din totalul incasarilor Staer, iar pana la sfarsitul lui 2007 se estimeaza ca va depasi ponderea de 20%.

"Vrem sa deschidem inca cinci magazine in acest an, dintre care unul la Varna, in Bulgaria", a spus directorul de marketing al Staer, Mirela Gotescu.

Cardul de credit lansat in parteneriat cu BRD da posibilitatea clientilor de a achizitiona produse in limita a 20.000 lei, iar posesorii lui au parte de o reducere permanenta de 5% pentru toate produsele cumparate din magazinele Staer.

Clientii pot opta pentru rambursarea sumelor utilizate, fie lunar, prin sume mici, fie integral. Daca sumele sunt returnate in termenul maxim de 47 de zile, nu se percep taxe. Pe masura utilizarii cardului, dobanda perceputa poate scadea, de la 2,49% pe luna, pentru un rulaj lunar sub 800 lei, pana la 1,69%, pentru sume peste 4.000 lei lunar.

Taxa de emitere si de administrare este de 19,90 lei si este inculsa in primul extras de cont. Utilizatorii cardului Staer beneficiaza de garantia de transport si de montaj pentru produsele cumparate cu acest card.

Principalii jucatori din industria locala a mobilei sunt Mobexpert, Elvila, Natuzzi, Parisot, IKEA, Silvarom, Alprom.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri