Bitpanda, platforma europeană de investiții digitale a numit-o pe Irina Nicoleta Scarlat Chief Growth Officer cu efect imediat. Irina, care a condus un departament al Revolut se va ocupa aici de mai multe departamente printr-o strategie unitară, pentru a obține rezultate în diverse sectoare și pentru a crea un nou model de business care va permite Bitpanda să își mențină creșterea rapidă de până acum.

În acest rol nou creat în top managementul Bitpanda, Irina va conduce echipele de marketing și business development, precum și planurile de expansiune. Ea va coordona strategia de growth a companiei, unind expertiza mai multor echipe din mai multe țări pentru a descoperi noi oportunități.

„Europa se află în urma piețelor din SUA și Asia atunci când vine vorba despre educația în materie de investiții și mulți oameni nu sunt conștienți de posibilitățile pe care le au la îndemână. Cred cu tărie în misiunea Bitpanda de a schimba această situație, oferind utilizatorilor acces instantaneu la produse financiare, precum și resursele de care au nevoie pentru a le înțelege corect. Mai mult decât atât, Bitpanda este o companie cu o cultură uimitoare, care echilibrează hipercreșterea cu grija pentru echipele sale, lucru pe care l-am simțit imediat atunci când am vorbit atât cu fondatorii, cât și cu echipa executivă. Sunt încântată să mă alătur acestei companii incredibile și sunt încrezătoare că împreună vom face ca Bitpanda să devină platforma de investiții numărul unu în Europa și nu numai”, a declarat noua Chief Growth Officer.

„O experiență solidă în industria fintech”

Irina a venit la Bitpanda cu mai mult de un zece ani de experiență în industria tech. Ultimul său rol său a fost cel de Global Head of Growth al Revolut, după ce s-a alăturat companiei în 2018, unde a condus creșterea pieței locale de la 20.000 la aproximativ 1,5 milioane de utilizatori. Ea a construit echipa de growth a Revolut la nivel global, a condus ulterior echipa din CEE și, mai târziu, departamentul global de growth, avand un impact direct în procesul de creștere al companiei de la 1M la 15M de utilizatori la nivel global.

Eric Demuth, CEO-ul Bitpanda, a transmis că „Irina are o experiență solidă în extinderea rapidă pe noi piețe și scalarea acestora, în industria fintech. Avem planuri de creștere ambițioase la Bitpanda și, pe măsură ce avansăm în călătoria noastră de hipercreștere, suntem încrezători că vom continua să ne dezvoltăm rapid, alături de Irina, care va conduce piețele locale și eforturile de dezvoltare, precum și echipele noastre de business development și marketing. Experiența sa unică în medii foarte dinamice, combinată cu ambiția, motivația și mindsetul său global, ne vor ajuta să aducem lumea investițiilor mai aproape de fiecare dintre noi, indiferent unde s-ar afla”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri