Kaufland deschide un magazin în Voluntari, ajungând la o rețea națională de 144 hipermarketuri. Prin această deschidere companie va crea peste 85 de locuri de muncă noi ce sprijină dezvoltarea comunității locale.

Situat pe Bd. Voluntari, hipermarketul are o suprafață totală de peste 5600 metri pătrați, dintre care peste 3300 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Programul magazinului va începe de la 6:30 și până la 23:00, de luni până sâmbătă, și de la 7:00 și până la 21:00 duminica. Noul Kaufland din Voluntari dispune de o parcare cu 280 de locuri, din care 12 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 8 pentru părinți, având și rastele pentru biciclete. Magazinul este dotat și cu o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Hipermarketul are 11 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități. Magazinul dispune și de un raion cu pește proaspăt, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată - cu o lungime de 17,5 metri, pentru a acomoda o varietate mare de produse proaspete - brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În exterior, la punctul Grill, clienții sunt așteptați cu un meniu extins de mâncăruri gustoase gata preparate.În galeria comercială, clienții au acces și la o cafenea, farmacie, magazin cu produse naturiste, magazin cu servicii de optică medicală și un punct GSM.

Kaufland are 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 144 de magazine în România.

Sursa foto: Kaufland Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri