Hornbach deschide, pe 15 iulie, cel de-al optulea magazin la Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 27 milioane euro. Compania a ales să inaugureze un nou magazin în Cluj-Napoca datorită faptului că este un oraș cu potențial economic, cu o populație mare, de peste 300.000 de locuitori, precum și cu un potențial de atragere a fondurilor europene.

„Investiția totală în noul nostru magazin s-a situat la 27 milioane euro, sumă ce include și stocul inițial de marfă. Astfel, prin inaugurarea acestui magazin, investițiile totale ale companiei în România au ajuns la 202,2 milioane euro“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Magazinul Hornbach Cluj-Napoca este amplasat pe un teren de 4,1 hectare și are o suprafață totală de circa 23.000 de metri pătrați.

Noul magazin are și zone dedicate produselor de Grădină și ZOO ce ocupă un spațiu de 5.200 metri pătrați, dar și zona de Drive In, cu o suprafață de 6.900 de metri pătrați.

Magazinul cuprinde departamente pentru un sortiment mare de produse destinate construcției sau amenajării unei locuințe și nu numai, de la produse electrice, materiale de construcții, feronerie, gresie și pardoseli, până la decorațiuni interioare, un centru de înrămări tablouri și unul de mixat vopsele și o expoziție cu articole destinate băilor.

Prin ceea ce se diferențiază noul magazin din Cluj-Napoca de restul locațiilor Hornbach din țară ste serviciul de consiliere profesională oferit de cei 120 de angajați ai magazinului.

Pe lângă serviciul de consiliere, clienții au la dispoziție și serviciile de montaj, debitare lemn, confecționare perdele, înrămări tablouri și transport.

Programul noului magazin va fi de luni până sâmbătă, între orele 08.00 și 21.00, și duminica, de la 08.00 la 19.00. În ceea ce privește zona Drive-In, aceasta va fi deschisă de luni până sâmbătă, între 07.00 și 21.00, iar duminica, în intervalul 08.00 – 19.00.

Fondat în 1877, Hornbach are 165 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 8 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu, Oradea și Cluj-Napoca).

Sursa foto: Wall-Street

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri