Deși termenul limită pentru alegerea unui nou furnizor de energie electrică de pe piața liberă a trecut, românii încă pot face o comparație între aceștia și pot schimba furnizorul actual cu cel nou, în orice moment.

Restart Energy, furnizor înființat în Timișoara, vine către români cu o ofertă greu de refuzat. Clienții noi beneficiază de prețuri mai mici la energie electrică și gaze naturale, chiar dacă Restart Energy se află deja în topul furnizorilor cu cele mai mici prețuri din țară, conform ANRE.

Prețurile exclusiv pentru clienții noi arată astfel: cu 38,90 lei mai puțin la energie electrică, prețul fiind de 350 lei/MWh de la 389 lei/MWh și cu 25 lei mai puțin la gaze naturale, prețul fiind de 135 lei/kWh de la 160 lei/kWh.

Mai mult decât atât, schimbarea furnizorului se face foarte ușor și rapid, printr-un formular online, scurt și intuitiv, care permite clienților să scape de deplasările inutile și de dosarele pline cu acte. În 4 pași simpli, se întâmplă schimbarea furnizorului, fără nicio întrerupere sau vreun cost ascuns, iar dacă noul client nu este mulțumit, contractul se poate rezilia oricând, fără să i se aplice penalități sau să i se ceară garanții.

Restart Energy consideră că siguranța clienților este foarte importantă, iar pentru asta, clienții pot alege să includă în ofertă și extraopțiuni de siguranță. Cu aceste extraopțiuni, clienții beneficiază de verificări periodice la instalația electrică sau la centrala de gaz.

Un alt avantaj oferit este programul de recomandare. Pentru fiecare prieten recomandat și contract intrat în furnizare, clienții se bucură de un bonus de 50 kWh la următoarea factură emisă.

Restart Energy dă dovadă că este un furnizor care este alături de clienții săi, datorită suportului non-stop pentru situații de urgență pe care îl oferă și timpul scurt de preluare a sesizărilor efectuate de către clienți. Operatorii răspund în sub 2 minute telefonic sau pe orice canal online, rezolvă solicitările venite pe email în mai puțin de 24 de ore și oferă suport 24/7 pentru urgențe și probleme legate de distribuție, fiind votat furnizorul cu cel mai rapid timp de răspuns de platforma-de-energie.ro

Avantajele românilor care aleg Restart Energy vor continua să apară. Furnizorul lucrează acum la un magazin online care pune la dispoziția cumpărătorilor o gamă variată de sisteme de climatizare și încălzire, centrale fotovoltaice, trotinete electrice și stații de curent, dar cel mai important lucru este că cei care vor fi deja clienți Restart Energy, vor avea parte de prețuri mult mai reduse la produsele de pe website.

Schimbarea furnizorului actual este dreptul tuturor consumatorilor, prevăzut prin lege și:

  • nu costă nimic
  • durează foarte puțin. Procesul de schimbare a furnizorului se realizează 100% online, de acasă, fără acte și fără deplasări
  • nu se schimbă contorul și nici operatorul rețelei de distribuție. Consumatorii vor beneficia, în continuare, de aceleași servicii de mentenanță și intervenții
  • contractul se poate rezilia în orice moment, fără penalități

Despre Restart Energy

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România.

Pe parcursul a celor 7 ani de la înființare, Restart Energy a devenit un furnizor de încredere pentru 50,000 de clienți casnici, 6,000 de companii, cu peste 500 de milioane kWh furnizați, ca o consecință a faptului ca este prima companie de pe piața românească ce oferă posibilitatea de schimbare a furnizorului online, fără birocrație. Concentrarea Restart Energy se mulează pe ambele segmente de piață, atât pentru clienți casnici, cât și business. Printre clienții business se numără Profi, Medlife, Alumil, Bioclinica, Valeo, Wetterbest, Cottontex etc.

Pe lângă un furnizor de încredere, orientat spre clienți, Restart Energy a fost dintotdeauna o companie orientată spre oameni. De la înființare și până acum, a desfășurat o serie de acțiuni umanitare, în domenii ca sănătatea, educația și mediul înconjurător. Printre cele mai recente proiecte de responsabilitate socială putem menționa susținerea educației online prin dotarea școlilor cu laptopuri și donarea profitului obținut în Banat către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, pentru lupta împotriva Covid-19.

Sursa foto: Restart Energy

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri