Claim Expert, companie românească care oferă servicii de asistență pentru gestionarea daunelor în asigurări, parte a Vienna Insurance Group, se află sub o nouă conducere de la 1 iulie. Jürgen Palmberger (40 de ani) îl urmează pe Mikolaj Ovcaric în rolul de Director General al companiei.

Claim Expert oferă serviciile sale în România în principal către Omniasig și Asirom, care sunt, de asemenea, companii parte a Vienna Insurance Group, cel mai mare grup de asigurări din România.

Jürgen Palmberger vine cu o experiență de peste 20 de ani în asigurări și un know-how extins în domeniul gestionării daunelor. În cadrul conducerii departamentului Motor and Foreign Claims al grupului VIG, din Austria, a dezvoltat procesele aferente gestionării daunelor și a pus bazele digitalizării acestora.

Mikolaj Ovcaric părăsește grupul după ce a condus Claim Expert timp de opt ani. Ocupând timp de 15 ani diferite funcții în cadrul grupului, acesta a adus, prin viziunea și experiența sa valoroasă, plus valoare în piețele din România, Polonia și Bulgaria.

„Dorim să-i mulțumim lui Mikolaj Ovcaric pentru conducerea sa de lungă durată și leadership-ul de care a dat dovadă în ultimii ani, precum și să-i urăm mult succes în demersurile sale viitoare” - a declarat Jürgen Palmberger, Directorul General al Claim Expert.

Claim Expert Services SRL este parte a Vienna Insurance Group de peste 10 ani, având un portofoliu extins de servicii de daune (notificări, evaluări, precum și asistență pentru clienți), oferite în principal companiilor de asigurări și clienților acestora. Compania oferă servicii pe piața românească de asigurări din 2009.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul grup de asigurări din Austria și Europa Centrală și de Est (CEE). Aproximativ 50 de companii de asigurări din 30 de țări alcătuiesc un grup cu o tradiție îndelungată, mărci puternice și relații strânse cu clienții. Cei peste 25.000 de angajați ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă să răspundă nevoilor zilnice ale celor peste 22 milioane de clienți ai grupului. Acțiunile VIG sunt listate la bursa din Viena din 1994. Compania are un rating A + cu perspective stabile conform agenției de rating recunoscută internațional, Standard & Poor's. Este cel mai bun rating dintre toate companiile din ATX, cel mai important indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Pentru întrebări și alte informații vă rugăm să ne contactați

Claim Expert Services SRL

Vienna Insurance Group

Jürgen Palmberger - Director General

Adresa: Strada Săgeții nr. 2, sectorul 2

020998, București, România

Mobil: +40 746 047 520

E-mail: Juergen.Palmberger@claimexpert.ro

www.claimexpert.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri