Daw Benta Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de15,5 milioane euro, in crestere cu 75% fata de 2005, peste un sfert din volumul afacerilor fiind generat de vanzarile de sisteme de termoizolatie Capatect, a declarat directorul de marketing Simona Marginean.

"Cresterea cifrei de afaceri s-a datorat dezvoltarii accelerate a sectorului constructiilor, precum si lansarii pe piata a unor produse fabricate in Romania", a explicat pentru NewsIn, Simona Marginean. Ea a adaugat ca investitiile companiei din ultimii trei ani in capacitatile de productie au avut de asemenea o contributie importanta la cresterea cifrei de afaceri. Directorul Daw Germania a avut in vedere polistirenul expandat, vopsele si grunduri, tencuieli structurate si adezivi pentru sisteme de termoizolatie.

"Capatect este un sistem de termoizolatie profesional pe care il producem in fabricile noastre din judetul Targu Mures si il distribuim in toata tara prin reteaua de showroomuri", a precizat Simona Marginean. Potrivit directorului de marketing, in 2007 Daw Benta Romania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 40% fata anul anterior, pana la valoarea de 21,7 milioane euro.

Compania Daw Germania si Grupul de firme Benta se asociaza in 2001 si infiinteaza compania Daw Benta Romania, importantor, producator, distribuitor si exportator de materiale profesionale pentru finisaje in constructii sub marcile: Caparol, Capatect, Alpina, Disbon, Nerchau. Tot in 2001 este inaugurata prima unitate de productie a vopselelor din Romania, la Targu Mures, primul loc de productie a vopselelor deschis de concernul Daw in Europa de Est.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si