Roxana Maria Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, va coordona nou înființata Divizie de Afaceri, care include activitățile operaționale și strategice pentru clienții persoane fizice și persoane juridice, inclusiv Micro, IMM și Corporații.

Divizia de Afaceri este creată în cadrul strategiei de dezvoltare locală a OTP Bank România, un pas către trasformarea organizațională a băncii, cu obiectivul de creștere și extindere la nivel național.

„Înființarea noii divizii reprezintă o etapă importantă a dezvoltării OTP Bank România, care marchează evoluția modului în care organizația noastră funcționează. Urmărim o strategie unitară de creștere pentru toate segmente de business și construirea de sinergii puternice, astfel încât să creăm parteneriate durabile, bazate pe transparență și reciprocitate”, a declarat Roxana Hidan.

Studii: Executive MBA în Madrid și un program al Harvard Business School

În plan academic, Roxana Hidan a absolvit programul de Executive MBA (2012-2014) al Advanced Global Management la IE Business School din Madrid și programul de Management Global (GMP24) de la Harvard Business School, fiind și membru alumni al acestei prestigioase instituții de învățământ.

Roxana Hidan are o experiență de aproape 20 de ani în sectorul bancar local, din care 16 în cadrul OTP Bank România. De doi ani îndeplinește și calitatea de membru al Directoratului, iar înainte de a prelua coordonarea nou înființatei Divizii de Afaceri a condus Divizia Retail a băncii.

În cadrul OTP Bank s-a dedicat dezvoltării liniei de business pentru IMM-uri, a promovat constant o cultură de afaceri cu deschidere către client și a avut roluri cheie în etapele de transformare sau procesele de achiziții ale băncii.

Sursa foto: OTP Bank

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri