Reteaua germana de magazine de tip do-it-yourself Praktiker va deschide vineri, la Galati, cel de-al 17-lea centru din Romania al companiei si primul inaugurat in acest an, valoarea totala a investitiei fiind de aproximativ zece milioane de euro.

"Datorita cresterii pe care am avut-o pana acum, in special anul trecut, in 2007 pornim de la o baza foarte buna pentru continuarea dezvoltarii noastre si parcurgerea traseului de extindere planificat. Aceasta este cel de-al cincilea an de activitate, iar faptul ca anuntam prima deschidere mai devreme decat in anii precedenti are, in acest context, o semnificatie deosebita pentru noi", a declarat directorul general al Praktiker Romania, Guenter Vosskaemper, intr-un comunicat.

Magazinul de la Galati este primul proiect finantat integral de Praktiker, fara implicarea unei firme partenere in faza de constructie. Ca urmare, proprietatea asupra cladirii magazinului este detinuta de Praktiker Romania.

Spatiul de vanzare al noului magazin totalizeaza 6.500 metri patrati, iar parcarea are aproape 300 de locuri.

In 2006, cifra de afaceri a Praktiker Romania a ajuns la 153,6 milioane euro, ceea ce inseamna o crestere de 56,4% fata de 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri