În concedii, seara cu prietenii, la un film cu familia, pe o bancă, în parc sau ori de câte ori simțim nevoia să ronțăim ceva chipsurile sunt printre primele alegeri. Și dacă tot ne-am făcut pofta, de acum putem face și o faptă bună. Lay’s a lansat campania ”Deschide Lay’s. Dăruiește zâmbete!”, prin care zâmbetele noastre se transformă în donații pentru patru mari cauze. Totodată, pe 1 septembrie , Lay’s a lansat primul NFT realizat din peste 3.000 de zâmbete dăruite de consumatori pentru cauzele în care cred.

Conceput de Project Ark pentru a evidenția misiunea Lay’s de a aduce oameni împreună, NFT ul Lay’s este un mozaic unicat creat în colaborare cu artistul multidisciplinar Harto.

“NFT-ul “Smiles by Lay’s” este o celebrare a tuturor oamenilor și comunităților care s-au strâns în jurul campaniei noastre Deschide Lay’s.Dăruiește zâmbete. Cei ce iubesc gustul Lay’s, fie că vorbim despre consumatori angajați parteneri susținători ai ONG-urilor sau vedete locale, cu toții și-au dăruit zâmbetele pentru a susține cauzele în care cred Iar noi ne bucurăm că putem transforma această campanie într-o creație digitală unică ale cărei încasări se vor îndrepta tot către ONG-uri”, a declarat Vlad Vlădescu, Senior Brand Manager Lay ’s.

În plus, pentru ca amprenta de carbon a NFT ului Lay’s să fie minimală , Project Ark a realizat procesul de publicare (minting) prin platforma Polygon, pentru tranzacții extrem de eficiente energetic ce păstrează securitatea Ethereum.

NFT-ul poate fi accesat AICI, oferta având termen final în martie 2022.

Întreaga sumă colectată prin licitarea NFT -ului pe OpenSea va fi donată în mod egal celor patru ONG-uri selectate în campania Deschide Lay’s. Dăruiește zâmbete!”.

Deschide Lay’s. Dăruiește zâmbete!” este o campanie națională care are la bază o componentă socială, interacțiunile consumatorilor cu brandul fiind transformate în donații pentru proiecte cu impact real în comunitate. În perioada 1 iunie – 30 septembrie, consumatorii au ocazia să achiziționeze produse Lay’s cu ambalaj tematic, cu zâmbet, disponibile pe piață în ediție limitată și să se înscrie în campanie pe site-ul www.lays.ro. Aceștia pot selecta una dintre cele patru asociații partenere: Asociația Teach for Romania, Asociația Let’s do it, Romania!, Asociația Green Revolution și Asociația Adi Hădean pentru a dona un zâmbet. La finalul campaniei, Lay’s va transforma toate zâmbetele digitale ale consumatorilor în donații pentru a susține cauzele organizațiilor.

Campania ”Deschide Lay’s. Dăruiește zâmbete!” este vizibilă atât pe TV și în digital, cât și în retail, pentru a motiva comunitățile să dăruiască zâmbete.

Sursa foto: lays.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri