Secom, una dintre primele companii care a introdus încă din 2002 în România conceptul de medicină integrativă, lansează Clinica de Medicina Funcțională și Integrativă Verithera.

În prezent, în Clinica Verithera, pacienții au acces la: consultații de medicină funcțională și integrativă, fitoterapie științifică, oxigenoterapie în cameră hiperbară medicală, cu efecte benefice inclusiv în recuperarea post COVID-19, ozonoterapie, terapie intravenoasă cu nutrienți, consultații de nutriție și boli metabolice, acupunctură, psihoterapie și health coaching, dar și teste de nutrigenetică și microbiom.

Serviciile medicale si terapiile oferite la clinica Verithera completează și susțin, sigur și eficient, tratamentele alopate urmate deja de pacient, cu beneficii dovedite știintific în multiple afecțiuni.

Andrei Ștefăniu, General Manager al clinicii Verithera

Echipa Verithera este formată din medici specialiști în recuperare medicală, în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, psihoterapeuți și alți terapeuți certificați.

„Medicii și terapeuții Verithera abordează holistic pacientul, îl analizează ca pe un întreg, luând în considerare toți factorii care îi pot influența starea de sănătate: istoricul medical personal și familial, factorii genetici, dar și emoționali, sociali și de mediu, tratamentele urmate, atitudinea față de boală, regimul alimentar etc – pentru a-i putea apoi prescrie terapii individualizate. În plus, la Verithera, medicul dezvoltă un parteneriat terapeutic cu pacientul, bazat pe empatie și ascultare, care contribuie semnificativ la succesul tratamentului”, adaugă Andrei Ștefăniu.

Beneficiarii serviciilor medicale și terapiilor complementare oferite de Verithera sunt pacienții care suferă de afecțiuni cronice, putând fi folosite și de către persoanele preocupate de prevenție, care vor sa își mentină o stare bună de sănătate cât mai mult timp.

Terapia cu oxigen hiperbaric sau oxigenoterapia oferită la Clinica Verithera este indicată în multiple afecțiuni: respiratorii, cardiovasculare, circulatorii, pulmonare, neurologice, oftalmologice, oncologice, complicații ale diabetului, arsuri grave, răni, boala de decompresie, precum și în medicina sportivă.

Ministerul Sănătății din România a recunoscut recent, în mod oficial, camerele hiperbare care asigură oxigen la o presiune de cel puțin 2 atmosfere drept dispozitive medicale destinate recuperării pacienților care au rămas cu sechele în urma infecției COVID-19. Clinica de Medicina Funcțională și Integrativa Verithera este dotată cu o cameră hiperbară performantă, de uz medical, care asigură oxigen pur 100% la o presiună constantă de până la 6 atmosfere, garantând astfel efecte terapeutice superioare în protocolul de tratament post COVID-19. Tehnologia aparține producătorului american Perry Baromedical, numărul 1 în SUA și unul dintre cei mai buni producători mondiali de camere hiperbare monoplace (cameră care asigură tratarea individuală a fiecărui pacient).

Ozonoterapia de asemenea disponibilă la clinica Verithera este un tratament bine-cunoscut pentru afecțiuni artro-reumatice ca artrozele, herniile de disc sau lombosciatica, pentru diverse afecțiuni cardiovasculare și diabet, dar și pentru capacitatea sa de a încetini procesul de îmbătrânire.

Sursa foto: Secom Romania/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri