Marca poloneză VIPERA cu produse pentru machiaj și de îngrijire deschide un nou magazin în București în Centrul Comercial Drumul Taberelor.

Marca poloneză VIPERA cu produse pentru machiaj și de îngrijire deschide un nou magazin în București. Începând cu luna septembrie 2021, produsele mărcii VIPERA sunt disponibile în magazinul amplasat în Centrul Comercial Drumul Taberelor.

În portofoliul de produse se regăsesc produse pentru ten, ochi, buze sau unghii, produse de îngrijre, până la pensule și alte accesorii necesare utilizării produselor de machiaj și unghii.

„Fiecare produs este testat dermatologic, aprobat și garantat ca fiind sigur. O parte din produse sunt hipoalergenice. Niciun produs din oferta VIPERA nu este testat pe animale”, spune Georgiana Ghideu, reprezentant Geomir Consulting SRL, importator al produselor VIPERA în România.

Brandul oferă produse cosmetice și copiilor cu vârsta de la 3 ani. Astfel, cei mici pot experimenta machiajul fără a dăuna pielii. VIPERA este o marcă poloneză care și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Sursa foto: VIPERA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri