photoartbyralf.com este un studio foto nou lansat in inima Bucurestiului in zona Charles de Gaulle specializat pe Contemporary Portraiture, Personal Branding & Business shots.

Proiectul porneste la drum cu un background si know how international, cu o pozitionare fotografica strategica si un stil de creatie fotografica aparte, cu influente de fotografie fine art.

Raluca Florescu, proprietara studioului specializata in fotografie la Institute of Photography, UK vine si cu un background de comunicare si strategie de media care ajuta foarte mult pozitionarea si continutul comunicarii fotografice.


Accentul pus pe prelucrare si editare face ca imaginile create de photoartbyralf.com sa fie mai mult decat o documentare fotografica a subiectului, artworkul performat de photoartbyralf.com este un concept de content fotografic care transpune fotografia in creatie picturala, creind amintiri personalizate si comportamente fotografice gandite pentru a maximiza postura subiectilor si pentru a influenta pozitiv realitatea transmisa de aceste fotografii.

Studioul ofera sesiuni foto individuale, maternitate, mommy& me, de familie si personal branding, bio sessions, business shots.
In timpul sesiunii foto sunteti ghidati pas cu pas referitor la pozitii, este unul dintre avantajele competitive al studiolui astfel încât să nu aveți nevoie să stiti vreo pozitie sau vreo regulă, este jobul fotografului să se asigure că va realiza cele mai bune fotografii.


Si strategia de pricing este tot la nivel international, nu exista pachete pre-paid, veti achizitiona doar fotografiile care va plac cu adevarat (pachet minim 3 digitale) si le veti selecta dupa sesiunea foto. Fotografiile vin in format print si digital. Cele print sunt montate pe passpartout uri 100% calitate de arhiva de la furnizori internationali, garantie a calitatii produselor oferite de photoartbyralf.com

Daca iti doresti o sesiune foto pentru sufletul tau sau esti profesional si ai nevoie de un resfresh al profilului tau online, PhotoArt by Ralf va invita la o sesiune foto individuala sau impreuna cu cei dragi si va promite unele dintre cele mai frumoase portrete pe care le-ati avut vreodata.
Informatii si programari pe info@photoartbyralf.com

Mai multe detalii pe photoartbyralf.com .

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri