Ediția din această toamnă a webinarelor retailTalks, organizate de publicația Retail.ro, stă sub umbrela responsabilității sociale a companiilor și a economiei circulare în retailul local. Vineri, 24 septembrie, de la ora 11, vom dezbate temele momentului în industrie: reciclare, food&industrial waste și sustenabilitatea afacerilor într-o perioadă în care discursul public mizează pe grija acordată mediului.

Webinarul din acestă toamnă se va axa pe economie circulară, reciclare, food waste și reducerea emisiilor de carbon. Vrem să aflăm care sunt eforturile pe care trebuie să le facă marile companii ca să țină pasul cu reglementările care se schimbă și cerința ca procesele lor să fie cât mai sustenabile, „verzi”, cu impact redus asupra mediului. De asemenea, vom vorbi despre proiectele derulate, ce impact au și cum ajută mediul și comunitatea.

Vineri, 24 septembrie, vom sta de vorbă cu Adrian Cocan, manager general al Lăptăriei cu Caimac despre stația de spălare a sticlelor și borcanelor aflată în construcție și cu Adrian Georgescu, manager general al Biodeck, despre tendința companiilor de a cumpăra recipiente din plante în detrimentul plasticului. Alexandra Trandafir, specialistă în marketing la CHEP, se va alătura discuției despre sustenabilitatea business-urilor.

Teme abordate:

  • reducerea emisiilor de carbon: ce înseamnă și ce implică această măsură pentru o companie
  • reciclare: de la nice to have la must have
  • impactul proiectelor asupra mediului și comunității
  • costul investițiilor în proiecte sustenabile
  • trendurile de economie circulară din industrie
  • planurile de viitor ale companiilor și ONG-urilor

Webinarul se desfășoară online în platforma de evenimente virtuale IC Events, iar participarea este gratuită.

Înscrie-te gratuit la evenimentele noastre și profită de toate funcționalitățile IC Events:

  • participanții pot urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream
  • participanții pot vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor
  • participanții pot discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public, pot schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email și pot discuta pe chat direct cu alti participanți în zona de Netwoking

Evenimentul „Economie circulară în retailul local” este susținut de LIDL.

Webinarele retailtalks sunt un proiect al publicației Retail.ro și aduc în dezbatere trendurile din industrie, cele mai recente insight-uri despre piață, informații noi despre investițiile necesare pentru dezvoltare și viitorul companiilor. Discutăm cu profesioniști despre cele mai mari provocări și dezbatem strategii, soluții și recomandări care se pot dovedi câștigătoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri