Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa poti lucra remote dintr-un spatiu care sa iti inspire creativitate, inconjurat de carti si alte obiecte de design, semnate de artisti locali si internationali? Hotspot Proxi este un proiect inovator al Hotspot Workhub si Carturesti, situat la primul etaj din Agora Floreasca, ce combina atmosfera Carturesti cu toate facilitatile unui spatiu profesional de coworking: https://www.hotspot.space/hotspot-proxi/

Spatiul este integrat intr-un studio de shopping creativ, premiat pentru amenajare in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti: Carturesti Verso.

Hotspot Proxi te asteapta sa iti incepi diminetile cu o cafea cum iti place tie sau un ceai aromat, in compania cartii preferate, ca mai apoi sa incepi lucrul la biroul preferat, cu mobilier ergonomic Vitra, semnat de designeri recunoscuti. Lumina naturala si muzica ambientala te vor ajuta sa te concentrezi si sa iti duci la bun sfarsit proiectele. Aici ai liniste, locuri de unde te poti incarca cu energie pozitiva si beneficiul pozitionarii intr-o zona centrala, aproape de mijloacele de transport in comun sau de centre comerciale.

Indiferent daca porti palaria de antreprenor, daca esti membru al unei echipe dintr-o companie sau freelancer, aici esti asteptat intr-un mediu confortabil si ai acces la toate facilitatile de care ai nevoie: imprimanta multifunctionala, ecran interactiv, spatiu de meeting si internet de mare viteza. In curand va fi locul tau preferat de lucru, unde poti sa iti inviti si colegii de echipa sau prietenii pentru momente de “aha” si inspiratie.

In pauzele de relaxare poti rasfoi sau achizitiona cartile preferate, poti scuti din timpul petrecut la shopping pentru cautarea cadoului perfect. Aici ai toate solutiile la indemana, inclusiv un spatiu inedit in care poti organiza evenimente interne sau externe sau poti participa la cele care sunt deja anuntate, precum Deschiderea oficiala Hotspot Proxi si Lansarea cartii Around the world in 250 coworking spaces: https://fb.me/e/1fMfUCbcI

La Hotspot Proxi gasesti imbinarea perfecta dintre atmosfera relaxata de casa si eficienta de la birou. Iar lucrul acesta este confirmat de toti cei care ne-au trecut pragul inca de la deschiderea acestui spatiu neconventional, printre care si Cristian Manafu - https://www.manafu.ro/2021/08/coworking-verso-carturesti/ - si Noemi Meliman - http://noemimeilman.com/cum-e-sa-lucrezi-dintr-o-librarie/ . Lansat intr-o perioada in care lucrul remote incepe sa devina o normalitate pentru cat mai multi dintre noi, suntem convinsi ca este o solutie care raspunde nevoii de a avea un birou flexibil si la indemana.

Muta-ti biroul la Hotspot Proxi din Carturesti Verso, sursa ta de inspiratie printre sute de povesti!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri