Balkan Express este un serviciu de transport pentru colete si/ sau marfa in regim de curierat rapid, ce asigura clientilor legaturi directe pe relatia dintre Romania, Bulgaria si Grecia, cu livrare in 1-3 zile lucratoare.

"Valorificarea oportunitatilor pe care Romania si Bulgaria le au, induse de statutul de noi tari membre UE, nu este decat o continuare fireasca pentru dinamica cu care compania noastra este obisnuita. De asemenea, inter-conectarea cu mediul de afaceri international este esentiala, iata de ce ne-am decis sa investim in directia lansarii acestui serviciu. Iar asigurarea celor mai buni timpi de tranzit de pe piata pentru aceste destinatii nu fac decat sa adauge valoare unei oferte compuse din solutii performante si complexe, atat aeriene cat si rutiere. Vrem sa oferim clientilor nostri cea mai eficienta modalitate de valorificare a afacerii pe care o dezvolta pe relatii dedicate si vrem sa venim permanent in intampinarea cerintelor lor", a declarat Bogdan Enache, director general TNT Romania.

Lansarea serviciului Balkan Express plaseaza TNT pe o pozitie competitiv avantajoasa, in corelatie cu alte avantaje majore ale companiei in Romania, cum ar fi: detinerea unui avion dedicat cu o capacitate de transport impresionanta, conexiuni cu mediul international prin trei porti aeriene si rutiere (la Bucuresti, Timisoara si Cluj), cea mai larga oferta de solutii personalizate de pe piata si singura companie de profil ce asigura consultanta profesionista prin Customer Service 24/7.

TNT Express, care a inregistrat vanzari de 6,01 miliarde euro in 2006, are peste 54.000 de angajati in toata lumea. Totodata, venitul operational al companiei a crescut cu 21,8%, ajungand la 580 de milioane euro.

TNT N.V. deserveste peste 200 tari si 139.000 de angajati. La sfarsitul lui 2006, compania a raportat venituri de 10,1 miliarde de Euro. TNT N.V. este listata la bursa din Amsterdam si New York. TNT este recunoscuta pentru atitudinea responsabila fata de comunitate si participa la Programul de Protectie a Mediului al O.N.U., fiind totodata partener cu cea mai importanta organizatie umanitara a O.N.U., World Food Programme.