Goldea este unul dintre cele mai mari e-shopuri din Cehia cu textile pentru casă. În 2020 a intrat pe piața românească. Ce produse oferă și cum îi merge în România?

Goldea a intrat anul trecut pe piața românească

Goldea.cz este pe piața din Cehia din anul 2016. În același timp, Goldea.sk a intrat pe piața din Slovacia. În 2020 s-a extins în România și în 2021 în Ungaria. De ce aceste piețe? „Se vorbește mult despre aceste piețe în comerțul electronic și sunt recomandate pentru intrarea pe piețe străine. Știam deja din timp că dorim să intrăm pe piețele acestor țări”, spune Michal Kempa, coproprietar al magazinelor electronice Goldea.

Care este specificul pieței românești

Piața românească este mare, se confruntă cu un mare boom și totuși nu există multe magazine electronice. „România este foarte deosebită în ceea ce privește comerțul electronic în comparație cu alte țări. Piața locală cu textile pentru casă este diferită de cea cehă. Gospodăriile românești folosesc dimensiuni complet diferite ale produselor. A trebuit să adaptăm oferta generală, inclusiv prețurile, la cerințele locale ”, explică Michal Kempa.

Care sunt principalele diferențe? De exemplu, așternutul românesc are o dimensiune diferită de cel cehesc. Un alt exemplu sunt fețele de masă. În gospodăriile locale, există adesea mese mari în care se adună întreaga familie. „Clienții cer fețe de masă pentru aceste mese în dimensiuni pe care nu suntem capabili să le realizăm din țesăturile cehe pe care le oferim. Cu toate acestea, lucrăm pentru a ne adapta oferta la cererea pieței românești.” Michal Kempa enumeră diferențele de comportament la cumpărături.

Expediția se face momentan din Cehia

Întreaga expediție și administrare a e-shopului în limba română au loc în Republica Cehă. În România, Goldea are, în prezent, doar o adresă pentru trimiterea produselor returnate. „În viitor, planificăm să creăm o echipă în străinătate pentru România, astfel încât suportul și lucrul la e-shopul local să se facă direct din țară”, dezvăluie planurile de extindere Michal Kempa.

Oferta textilelor pentru casă

Goldea.ro oferă un portofoliu unic de peste 10.000 de produse de textile de calitate pentru casă. În e-shopul lor, puteți cumpăra țesături la metru, lenjerie de pat, prosoape, fețe de masă sau, de exemplu, textile pentru casă pentru copii. Oferta include și croitorie personalizată.

Lenjerie de pat și cearșafuri

Goldea oferă lenjerie de pat și cearșafuri de înaltă calitate. În oferta sa veți găsi țesături clasice, care includ bumbac, material creponat sau flanel. Există însă și materiale premium precum bumbacul satinat, damascul sau inul.

Textile decorative pentru casă

În oferta e-shopului Goldea veți găsi o gamă largă de textile decorative pentru casă. Puteți alege perdele pentru ferestre, fețe de pernă, cuverturi de pat, prosoape, fețe de masă, prosoape de mâini, perne de scaune, șorțuri de bucătărie sau naproane.

Textile de casă de Crăciun

În fiecare an, de Crăciun, Goldea pune pe piață o nouă ofertă de textile de casă de Crăciun, care vă vor decora întreaga locuință. Puteți cumpăra de Crăciun fețe de masă, covorașe, naproane, pernuțe, huse, cearșafuri sau țesături la metru.

Textile de casă pentru copii

O selecție largă de textile de casă pentru copii include, de exemplu, lenjerie de pat, cearșafuri, prosoape, șervețele, perdele, pături sau bavete. Toate produsele sunt realizate ținând cont de mediul înconjurător și sănătatea copiilor. Nu s-au folosit coloranți chimici în producție și materialele utilizate sunt potrivite și pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Textile la metru

Goldea oferă țesături la metru doar de calitate de primă clasă. Toate sunt certificate Oeko-Tex 100. Acestea îndeplinesc cerințele internaționale maxime pentru calitate și siguranță a sănătății. Puteți alege dintre țesături cehe, italiene și spaniole de calitate, pânze de bumbac sau organza.

Croitorie la comandă

Goldea are propriul atelier de cusut, în care croitorese calificate vor confecționa textile pentru casă în funcție de cerințele dumneavoastră. Alegeți una dintre țesăturile la metru și lăsați să vi se confecționeze textilele originale pentru casă.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri