KFC este un brand global de restaurante care comercializează produse din carne de pui. Primul restaurant KFC din România s-a deschis în aprilie 1997 în București, iar în acest moment rețeaua numără 90 de restaurante la nivel național.

KFC România adaugă în portofoliu un nou restaurant, acesta aflându-se pe Calea București, nr. 2 bis (centrul comercial DN1 Value Center), în Balotești, județul Ilfov.

Restaurantul este dotat cu kiosk-uri menite să eficientizeze procesul de comandă, iar clienții au la dispoziție și sistemul fusion, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare. În plus, restaurantul are implementat sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare, un beneficiu suplimentar oferit consumatorilor, care se vor putea bucura de o experiență completă de brand.

„Celebrăm astăzi 90 de restaurante în România și ne bucurăm că putem anunța o nouă deschidere KFC care să ne aducă și mai aproape de fanii brandului. Deși traversăm un context dificil, respectăm planurile de expansiune și completăm portofoliul conform strategiei pe 2021”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Restaurantul KFC Drive-Thru Corbeanca are o suprafață de aproximativ 100 mp (interior și terasă) și funcționează din 19 octombrie, în intervalul 08.00 – 23.50. Odată cu deschiderea noii locații, s-au creat 60 de locuri de muncă, în funcţii precum Lucrător Bucătărie, Casier, Manager și Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Cât câștigă un angajat KFC

Începând cu 1 septembrie, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

Procedurile de lucru din restaurant respectă toate normele sanitare impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu virusul SARS CoV-2, cu privire la echipamentul de protecție, sanitarizarea suprafețelor de lucru și a restaurantului. În incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul.

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.

Sursa foto: KFC Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri