Alexandrion Investments Group distribuie in Romania motostivuitoare chinezesti

Alexandrion Investments Group a semnat un contract cu Shanghai Shangli Forklift Company Limited, de zece milioane de euro, pe durata nelimitata, de distributie exclusiva in Romania si Europa motostivuitoarelor producatorului chinez..

In Romania si Grecia au fost vandute, pana in prezent, 150 de motostivuitoare ale producatorului Shanghai Shangli Forklift Company Limited. Compania si-a stabilit un tinta de vanzari de zece milioane euro. Pana in prezent, targetul a fost realizat in proportie de 25%. Gama acopera necesarul de ridicare de la unu la zece tone, modelele sunt echipate cu sisteme electrice si motoare diesel Isuszu & Nissan. Preturile variaza intre 10.000 si 25.000 de euro.

“In Romania avem deja cinci dealeri si dorim ca pana la finalul anului sa marim reteaua cu inca 15 distribuitori”, a declarat directorul de marketing al companiei Alexandrion Investments Group, Florina Grigoras.

Grupul grecesc, Alexandrion, este prezent in Romania din 1994 si e cunoscut pentru productia si distributia bauturilor alcoolice si mai desfasoara activitati atat in domeniul productiei si reciclarii hartiei, cat si in productia de piatra compozita din granit. Alexandrion a inceput din februarie sa importe prin divizia RoChin automobilele chinezesti Great Wall.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri