Compania specializata in gestionarea flotelor auto, Fleet Management Services (FMS) a incheiat anul trecut cu afaceri de doua milioane dolari, iar pentru acest an estimeaza dublarea cifrei de afaceri, dar si al numarului de masini pentru care asigura management, au spus reprezentantii FMS
Compania a contractat linii de credit de cinci milioane euro pentru 2007 si vrea ca, in acest an, numarul automobilelor pentru care ofera servicii sa ajunga la 5.000, conform unui comunicat remis de Fleet Management Services.

“Efectele obtinerii acestui credit, din partea unor companii financiare de prestigiu, se vor rasfrange asupra clientilor nostri prin reducerea ratelor lunare pentru autovehiculele inchiriate pe termen lung, datorita accesarii conditiilor financiare preferentiale obtinute de FMS” a declarat in comunicat directorul Executiv al FMS, Daniel Ivan.

La nivel national, FMS activeaza cu cinci birouri deschise in: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca, iar pana la finalul acestui an va mai deschide inca trei sau patru in orase precum: Constanta, Galati, Oradea sau Craiova, "In functie de concentrarea geografica pe care o vor avea flotele auto ale clientilor nostri.” a mai declarat Daniel Ivan.

Anul acesta, FMS va oferi un serviciu nou, si anume cursuri practice de conducere preventiva pentru angajatii ce beneficiaza de masini de serviciu.

FMS activeaza de 11 ani pe piata romaneasca unde ofera servicii de administrare a flotelor auto si servicii de inchirieri de masini pe termen lung (intre un an si cinci ani). in prezent, FMS are 28 de angajati.

Compania a incheiat contracte de management integral cu peste 30 de firme, insumand mai mult de 2.500 de autoturisme, utilitare usoare si camioane, si asigura management partial pentru alte aproximativ 1.000 de vehicule pe an. Printre clientii FMS se numara Coca Cola Romania, Alpha Leasing, EFG Eurobank Leasing, Aviva Asigurari, Sensiblu sau Ozone Laboratories.

Reprezentantii FMS sunt de parere ca aderarea la UE impulsioneaza piata gestionarii flotelor auto, deoarece dificultatile survenite din alinierea la standardele, practicile si directivele impuse de UE vor determina companiile sa lase responsabilitatea administrarii flotelor auto in grija unor firme specializate, iar concurenta dintre firme se va intensifica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri