Compania de servicii profesionale de curăţenie Forbec Services permite plata serviciilor în criptomonede, fiind o premieră în domeniu pe piaţa românească.

Dorind să contribuie la procesele de digitalizare a cât mai multor operaţiuni de business pentru simplificarea şi îmbunătăţirea proceselor, compania Forbec Services - activă în zona municipiului Cluj-Napoca de peste 12 ani - a anunţat implementarea facilităţii de acceptare plăţi în criptomonede, printr-un sistem care permite, la cerere, emiterea de facturi fiscale pentru clienţi, scrie Agerpres.

"Cluj-Napoca a devenit un important hub IT, un Silicon Valley al Europei de Est, iar mulţi dintre clienţii noştri sunt chiar companii din sfera IT&C. Ca parte a angajamentului pentru digitalizare cu scopul de creştere a performanţei, ne-am dorit să le oferim tuturor clienţilor oportunitatea de a plăti pentru serviciile noastre inclusiv în Bitcoin şi alte monede de tip crypto. Suntem mândri de modul în care se mişcă lucrurile în Cluj-Napoca, astfel că dorim să contribuim la progresul tehnologic. Susţinem şi promovăm noile tehnologii şi digitalizarea economiei României, considerând că varietatea de soluţii simple înseamnă eficienţă şi implicit succes economic", explică Dana Matei, director comercial Forbec Services.

Intrată de anul trecut sub management elveţian (deţinută de Helvania SA din Elveţia) şi având astfel expertiză europeană de top, firma şi-a accelerat creşterea pe piaţă, extinzând şi îmbunătăţind continuu gama de servicii B2B - curăţenie şi întreţinere, spălare mochete, curăţenie industrială, totul la cele mai înalte standarde profesionale.

"Din momentul în care Helvania a preluat Forbec Services, primul pas a fost acela de a implementa cele mai performante procese de muncă, pregătind organizaţia pentru creştere. Ne-am focusat inclusiv pe elemente de rebranding, pe acţiuni în favoarea digitalizării - avem un nou website accesibil la www.forbec.ro şi un robot de vânzări care permite transmiterea de oferte pentru clienţi în mai puţin de 60 de secunde de la solicitare. Digitalizăm în continuare diverse procese de lucru, ne extindem forţa de vânzări şi consolidăm echipele. Punem accent în continuare pe pregătirea oamenilor, pe echipamente de lucru, pe standarde la cel mai înalt nivel în muncă - elemente esenţiale pentru servicii profesionale premium de curăţenie şi întreţinere, spaţii de business de orice fel, de la office şi comercial, la zona industrială - logistică", mai spune Dana Matei.

Forbec Services a beneficiat în 2021 de creşterea cererii pentru servicii premium de curăţenie profesională şi întreţinere spaţii, lărgindu-şi portofoliul de clienţi atât pe segmentul de corporaţii, cât şi pe partea de IMM.

"Economia s-a redeschis în acest an, oamenii s-au întors în spaţiile de lucru în comun, iar Forbec Services este avantajată de faptul că deţine soluţii profesionale pentru curăţenie de calitate superioară, certificată, realizată de personal calificat, instruit profesional în customer service şi foarte experimentat. Compania investeşte permanent în echipamente profesionale şi soluţii certificate ECO, ce respectă mediul înconjurător" , se menţionează în comunicat.

De la curăţenie de întreţinere şi până la proiecte speciale de curăţenie ocazională, de sezon sau după constructor, Forbec Services oferă servicii profesionale personalizate, flexibile, adaptate pentru specificul fiecărui client. Compania include pentru fiecare client şi o poliţă de asigurare a bunurilor.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri