Rose Home, afacerea românească, care acum șapte ani a pornit cu un magazin online de nişă cu produse HoReCa şi ulterior cu un mic spaţiu de prezentare într-o vilă din Bucureşti, anunţă deschiderea unui showroom poziţionat central, dedicat produselor pentru industria HoReCa, dotarea cu veselă şi tacâmuri pentru restaurante şi baruri, saloane de evenimente, hoteluri dar şi pentru dezvoltatorii imobiliari care construiesc proiecte de mari dimensiuni în zonele turistice din România.

Deschis anul acesta, în luna august, showroom-ul este accesibil pentru clienţii din Bucureşti, fiind localizat în zona centrală a Capitalei, Şoseaua Nicolae Titulescu Nr. 121 şi reprezintă o altă etapă spre consolidarea unui business autentic românesc. Locaţia este extinsă pe o suprafaţă de 140 metri pătraţi şi permite expunerea unui număr vast de produse listate din diferite materiale, de la inox, la porţelan şi ceramică rezistentă de culoare albă sau colorată, (produse din melamina, lemn, fonta, articole emailate, articole cu finisaj de cupru, pvd negru etc).

Investiţia totală se ridică la suma de 30.000 de euro şi reprezintă crearea unor zone dedicate pentru veselă, produse servire zona restaurant, mic dejun si bufet suedez, ballroomuri şi săli de evenimente, zona cu produse pentru baruri, pahare, tacâmuri.

Ideea de a deschide fizic o locaţie mai mare şi complexă este un act de curaj în această perioadă delicată pe care o traversăm. Noi am văzut o oportunitate şi parcurgem o etapă de creştere chiar dacă industria din care facem parte are de suferit. Rose Home a pornit ca un site de nişă, care s-a transformat treptat într-un business de familie şi ne propunem să aducem pe piaţa din România cele mai noi idei, produse şi tendinţe din zona de servire a mesei în locaţiile HoReCa. Experienţa de 15 ani în sectorul de ospitalitate a dezvoltat o echipă axată pe consultanţa individuală, ţinând cont de aspect precum: designul locaţiei, tipul de meniu ales, bugetul investit precum şi alte detalii importante ce ţin de armonizarea întregului proiect.

Denisa Ştefan, Fondator și Managing Partner, Rose Home

showroom vesela

Echipa Rose Home a lucrat cu designer-ul Luiza Necula pentru amenajarea showroom-ului. Bucătarii, antreprenorii din HoReCa dar şi proprietarii de resorturi sau hoteluri vor avea la dispoziţie un spaţiu “cozy”, plin de inovaţie.

„Serving inspiration for HoReCa" este motto-ul Rose Home şi ideea după care familia Ştefan construieşte întreaga stategie pentru companie. Pentru anul următor, Rose Home va aduce patru noi branduri pe piaţa locală care vor completa oferta actuală şi vor aduce un plus de noutate.

“În perioada de pandemie, provocările au venit la pachet cu noi oportunităţi pentru investitorii din domeniul HoReCa în special pentru jucătorii medii şi mari şi ne aşteptăm să vedem în perioada imediat următoare demararea unor proiecte de anvergură în domeniul turismului", explică Denisa Ştefan, Fondator și Managing Partner, Rose Home.

Piaţa de profil este una în creştere, în zona proiectelor de tip Food & Drink şi a spaţiilor de cazare. Conform datelor Rose Home, anul 2021 a avut o creştere în zona de distribuţie HoReCa cu peste 5% faţă de 2019. Pentru anul 2022, compania estimează o creştere a vânzărilor de 15% faţă de 2021, bazată pe cele peste 150 de proiecte HoReCa aflate în derulare în România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri