Farmaciile Help Net au inregistrat in primul trimestru al anului 2007 o crestere a cifrei de afaceri de 38% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
O parte importanta din cifra de afaceri a fost realizata prin vanzarea produselor dermatocosmetice, care au crescut cu 35% fata de aceeasi perioada a anului 2006.

La sfarsitul anului 2006 Help Net a inregistrat o cifra de afaceri de 38 milioane de euro, cu 46% mai mult decat in 2005, pentru anul acesta reprezentantii companiei estimand afaceri de 55 milioane de euro. Grupul de farmacii a ajuns la un numar de 95 de unitati in toata tara si peste 800 de angajati.

Un alt aspect important al planurilor de investitii in 2007 pentru Help Net il reprezinta proiectele de dezvoltare profesionala in sensul stimularii excelentei. Help Net are in vedere pentru 2007 – 2010 implementarea unui proiect inovator pentru Romania sub denumirea Help Net Corporate University.

Grupul Farmexim, din care face parte reteaua de farmacii Help Net Farma, a inregistrat in anul 2006 o cifra de afaceri de 141 milioane euro, iar pentru 2007 se estimeaza ca aceasta sa creasca la 195 milioane euro. La nivel de grup, au aparut noi oportunitati de dezvoltare care includ si optiunea de a face investitii brownfield, demers care a fost initiat inca din anul 2006 si are posibilitati de concretizare anul acesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri