Retailerul de electrocasnice Altex a refăcut semnalizarea reducerilor pentru unele produse din site-urile altex.ro și mediagalaxy.ro, conform recomandărilor ANPC. Autoritatea a constatat corectarea abaterilor și a ridicat sancțiunea complementară de suspendare a activității.

PROCES VERBAL ANPC

Retailer-ul ȋși va desfășura ȋn mod normal activitatea online, cât și pe cea din magazine, ȋn cadrul campaniei de Black Friday. Compania a plătit cele două amenzi contravenționale emise de ANPC, pentru altex.ro, respectiv mediagalaxy.ro.

„Ne cerem scuze tuturor clienților pentru erorile comise, le-am remediat imediat cum ne-au fost sesizate”, a declarat Andreea Nucă, Director Customer Service Altex România.

Pe 12 noiembrie, ȋn ziua de Black Friday, toate magazinele Altex și Media Galaxy vor avea un program special: vor deschide de la ora 7:00 dimineața, astfel ȋncât clienții să aibă mai mult timp pentru cumpărături, evitând aglomerația ȋn interiorul unităților.

Altex este un retailer cu tradiție pe plan local și, de trei decenii, construim relații bazate pe respect și ȋncredere atât cu clienții, cât și cu partenerii noștri. Facem toate eforturile pentru a veni ȋn ȋntâmpinarea nevoilor clienților fie că vorbim despre varietatea stocului, campanii de reduceri sau servicii suplimentare, atât ȋn magazine, cât și online.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a amendat cu 50.000 de lei pentru Altex și propunerea, ca măsură complementară, suspendarea activității până la încetarea practicii comerciale incorecte, după ce a constatat faptul că retailerul promova produse ca fiind la reducere de preț, fără a aplica reducerile din prețul de referință (cel mai scăzut preț practicat în același spațiu de vânzare în perioada ultimelor 30 de zile, înainte de data aplicării prețului redus).

Citește aici articolul întreg despre amenda acordată de ANPC.

Sursa foto: Altex

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri