Metro Cash & Carry România a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a unor pulpe de pui superioare cu spate, congelate, de la producătorul polonez Superdrob SA, din cauza prezenţei Salmonella Enteritidis în aceste produse, scrie Agerpres.

Retragerea de comercializare se aplică produselor ambalate în baxuri de 10 kg, Cod de bare: 5903368004770, Lot/Data expirare: 11121/20.10.2022.

„În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu îl consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 11.12.2021, urmând să primiţi contravaloarea acestuia. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident", transmite Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

De asemenea, o altă retragere postată pe site-ul ANSVSA este cea a unui depozit al companiei SC Gama Vest Trade SRL Arad. Este vorba despre retragerea unui lot de pulpe de pui întregi cu o porţiune de spate ataşată, infestate cu salmonella Enteriditidis, provenite tot de la un producător din Polonia - Cedrob SA.

Pulpele de pui sunt congelate şi ambalate la baxuri de 10 kilograme, nr. lot/cod bare: 282/3/192/21, data de expirare fiind 9 octombrie 2023. Este vorba de o cantitate de 10.270 de kg, adică peste 10 tone, aceasta fiind deja distribuită la cinci firme din Sibiu, Bacău, Călăraşi, Iaşi şi Ploieşti.

Produsele trebuie retrase de pe piaţă până la data de 17 decembrie 2021.

Sursa foto: Facebook Metro Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri