Organizarea spațiului de lucru într-o companie reprezintă una dintre prioritățile oricărui director sau antreprenor. Doar astfel, desfășurarea activităților din cadrul firmei este facilitată, iar nivelul de productivitate crește constant. Însă ce poți face pentru a crea o bună organizare în cadrul afacerii pe care o deții sau administrezi?

Înainte de orice, trebuie să știi că, indiferent de domeniul de activitate al organizației, utilitatea unor vestiare metalice rămâne aceeași. Folosirea unor astfel de piese de mobilier le permite angajaților, respectiv clienților, să își schimbe vestimentația cât mai rapid și eficient. În plus, acest vestiar este ideal pentru depozitarea în siguranță a actelor sau obiectelor importante.

Pentru a descoperi vestiare metalice de calitate superioară, trebuie să te asiguri că ai ales un furnizor și distribuitor de mobilier metalic de încredere, cu experiență în domeniu, care să te ajute cu cele mai bune sfaturi și idei. Iată ce trebuie să știi, potrivit specialiștilor de pe piață!

  1. Optează pentru vestiare fabricate din tablă de oțel profilată, cu o grosime de 0,6 mm. Dincolo de calitatea și rezistența de care dau dovadă, aceste produse au un preț accesibil, motiv pentru care îți vei permite să achiziționezi cât de multe ai nevoie.
  1. Ține cont de spațiul pe care îl ai la dispoziție pentru amplasarea acestor piese de mobilier. Printre opțiunile pe care le ai la dispoziție, se numără și un vestiar compact cu 1-2-3 uși, unul simplu au cu perete interior despărțitor, unul cușetat, un vestiar școlar cu 2-4-6-8 uși și multe alte modele.
  1. Nu neglija importanța accesoriilor! Spre exemplu, achiziționarea unor vestiare metalice echipate cu fante de aerisire în acoperiș garantează un sistem de ventilație eficient. De asemenea, în funcție de nevoile tale, poți alege produse care să fie dotate cu raft în partea superioară sau inferioară, cu bară pentru umerașe, suport pentru umbrelă, diferite tipuri de închidere, poliță, agățători de tip cârlig și multe altele.
  1. Personalizează-ți vestiarul astfel încât să se plieze perfect în spațiul în care îl vei amplasa! Dacă nu dorești modelul clasic pe gri, poți alege dintr-o paletă bogată de culori. Totodată, poți achiziționa băncuțe pentru acestea, ideale pentru sălile de sport, piscine ș.a.m.d.
  1. Evită rugina folosind vestiare confecționate din metal, care au fost dotate cu piciorușe. Acest aspect îți permite să cureți rapid și simplu spațiul de sub vestiar.
  1. Este recomandat să achiziționezi un produs care este livrat în stare asamblată. Din moment ce montarea acestor piese poate fi extrem de dificilă, acest aspect te va ajuta să economisești timp, energie și bani.

Siguranța pe primul loc!

Există cazuri în care utilizarea unor vestiare metalice poate reprezenta una dintre condițiile impuse de normele legislative. Indiferent dacă afacerea ta este sau nu inclusă în această categorie, este esențial să achiziționezi exclusiv produse care îți oferă siguranța de care ai nevoie.

Alege vestiare metalice cu un sistem de închidere de încredere. De asemenea, optează pentru produse care au fost tratate cu substanțe anticorozive și vopsea ignifugă. Respectând recomandările oferite în acest articol, ai garanția faptului că vei investi într-un produs de calitate, care își va dovedi utilitatea mulți ani de acum înainte!

Sursa foto Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri