Musat & Asociatii, una dintre cele mai mari societati de pe piata locala a avocaturii, si-a marit echipa de conducere prin cooptarea unui nou partener. Iuliana Craiciu, pana de curand avocat colaborator senior in cadrul firmei, a fost recent promovata la statutul de Partener, in acest fel, numarul partenerilor de la Musat & Asociatii ajungand la noua.

“Evenimentul este in concordanta cu strategia Musat & Asociatii de a coopta ca parteneri tineri avocati din cadrul firmei noastre care au confirmat capabilitati profesionale deosebite si angajamentul fata de echipa si de firma. Usile parteneriatului nostru raman deschise si foarte probabil, la sfarsit de an vom promova noi parteneri. Vom angaja de asemena alti 8-10 avocati cu experienta, in special in domeniile fuziuni si achizitii, real estate si litigii. Estimam ca, in decurs de 2 - 3 ani, firma va avea peste 100 de avocati, secondati de 50 - 60 de asistenti si consilieri”, a declarat cu aceasta ocazie Gheorghe Musat, fondatorul companiei. Musat & Asociatii are in prezent peste 75 de avocati care ofera asistenta juridica intr-o gama larga de domenii, sectorul de achizitii fiind cel mai activ al companiei.

Noul partener are 31 de ani si a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1998, fiind avocat membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Barourilor din Romania si practician in insolventa, membru al Uniunii Practicienilor in Insolventa din Romania. Iuliana Craiciu a dobandit o experienta semnificativa in fuziuni si achizitii/privatizare – cu accent pe proiecte in domeniile energiei, drept bancar si servicii financiare – proiecte in cadrul carora a consiliat importanti jucatori de calibru international.

Iuliana Craiciu a fost implicata in mod constant in multe dintre tranzactiile majore din ultimii ani, consiliind oferte de valori mobiliare internationale, finantari de tip project finance si asset finance precum si proiecte consumer finance. Impulsionata de dorinta de a gasi solutii inovative si practice pentru unele dintre cele mai dificile aspecte specifice tranzactiilor complexe, Iuliana Craiciu a dobandit, de asemenea, o vasta experienta in domenii precum insolventa si restructurarea corporativa, atat in sectorul public cat si cel privat, si in proiecte legate de piata de capital.