Retailerul suedez de mobilă IKEA începe construcţia magazinului de la Dumbrăviţa, de lângă Timişoara, unde va angaja momentan 250 de persoane, a declarat Nicoletta Muscinelli, market manager IKEA Timişoara. Noul magazinul se va deschide undeva la finalul anului 2022.

„Am ales Dumbrăvița, Timișoara pentru potenţialul zonei, dar şi pentru că avem posibilitatea de a avea o prezenţă şi în vestul României", a declarat Nicoletta Muscinelli, market manager IKEA Timişoara, în cadrul unei conferințe de presă online.

În cadrul celui de-al treilea magazin IKEA vor lucra 250 de persoane pentru început, iar locația va avea o suprafaţă de 26.000 de metri pătraţi. De asemenea, Ikea ca avea și depozite de 4.000 de metri pătrați de unde vor putea livra și comenzile online.

Pe lângă expansiunea în Dumbăvița, Timișoara, retailerul caută să se extindă și în alte regiunii ale țării, nu doar zona de vest. Magazinul din Timișoara va avea 450 de camere decorate în stilul specific regiunii.

De asemenea, prin noul magazin deschis, compania își propune să construiască un magazin sustenabil și să reducă din emisiile de gaze cu efect de seră.

Acesta este cel de-al treilea magazin deschis pe piața locală, retailerul având două locații în București: IKEA Pallady și IKEA Băneasa.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri