Să gătești cu pasiune și iubire înseamnă să îți îmbunătățești calitatea vieții: o promisiune importantă pe care ILVE reușește să și-o țină de când și-a făcut apariția pe piață. colecțiile sale răspund într-o manieră concretă, coerentă și elegantă nevoilor unui număr mare de persoane.

De la farmecul stilului clasic la noile tendințe în materie de design, ILVE creează aparate electrocasnice care ne îmbogățesc bucătăriile, acordând o atenție sporită tehnologiei și detaliilor.

Dacă ai nevoie de un frigider nou alege-l din colecția bogată de electrocasnie oferite de ILVE, disponibile acum și pe Techstore. De mai bine de 50 de ani, ILVE este un veritabil specialist în aparatele de gătit. Încă de la începuturi, această companie italiană s-a făcut remarcată prin vocația sa pentru inovație. În anul 1969 prezenta un maxi cuptor de încastrat în bucătărie și, câțiva ani mai târziu, aragazul revoluționar Panoramagic, o veritabilă vedetă în domeniu.

Urmează un alt mare succes: odată cu restilizarea cuptorului Panoramagic, ILVE a conceput și a realizat unele soluții care au ridicat nivelul performanțelor, al securității și satisfacției în buătărie. ILVE se declară mândră de a putea menține tradiția cunoștințelor tehnice din domeniul lucrării oțelului, combinată cu o cercetare continuă în sectorul procedeelor și tehnologiilor. Succesul său se datorează unei extraordinare flexibilități a conceperii și producției care permit satisfacerea tuturor nevoilor în bucătărie, cu soluții personalizate. Alege un aragaz ILVE și nu vei regreta alegerea făcută. Asta deoarece colecțiile ILVE sunt performante, polivalente și fiabile, concepute să dureze și pentru a crea emoții noi, zi de zi.

De menționat este faptul că un cuptor sau un aragaz ILVE se inspiră din marile bucătării în care cei mai mari chefi își realizează creațiile însă dispun de o estetică și performanțe adaptate unei utilizări domestice. ILVE folosește materiale nobile și durabile, la fel ca bucătarii profesioniști: oțel inoxidabil, fontă, alamă și cupru. La fel ca selectarea materiilor prime, fiabilitatea tehnică a diferitelor componente este supusă celor mai stricte controale. Aparatele eelctrocasnice ILVE sunt fabricate piesă cu piesă, conform specificațiilor clientuluiși sunt asamblate manual cu epxeriență, pasiune și expertiză.

Aparatele electrocasncie ILVE au luat naștere din iubirea companiei pentru munca sa, entuziasmul de a dezvălui noi și noi provocări în privința conceperii și tehnicii, este ocompanie aflată în căutare permanentă a excelenței. Sentimente care dau naștere unor aparate excelente, unice, concepute pentru a oferi satisfacția și mulțumirea consumatorilor, celor care adoră să gătească. O calitate care atrage imediat atenția asupra celor mai mici detalii estetice și tehnice.

Chiar dacă există o singură pasiune pentru bucătărie, gusturile materiale în materie de amenajare a bucăărei pot varia. De aceea, colecțiile ILVE se pot găsi în stiluri diferite însă au un singur obiectiv comun, acela de a oferi soluții premium pentru a face din gătit o plăcere zilnică.

sursa foto techstore.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri