Retailerul internațional de fashion & home Sinsay va fi prezent din al doilea trimestru al anului viitor cu un magazin în fiecare dintre cele două proiecte Family Market, aflate în construcție în Iași.

„Cele două proiecte pe care le construim în comuna Miroslava și în cartierul Bucium sunt formate care au captat interesul unor mari retaileri, care vor completa mixul personalizat de servicii și produse oferit de antreprenori și producători locali”, a spus Oana Diaconescu, head of leasing IULIUS.

Sinsay, parte a grupului polonez de modă LPP, va avea locații cu suprafețe de aproximativ 1.000 metri pătrați fiecare, oferta retailerului internațional incluzând îmbrăcăminte și accesorii pentru copii, femei și bărbați, precum și articole pentru casă și produse de înfrumusețare.

Sinsay a deschis recent încă 6 magazine, ajungând la 41 de magazine în România, față de cele 25 existente la sfârșitul anului trecut. Grupul polonez de modă LPP are până în prezent 94 de magazine în România ale celor cinci branduri din portofoliu.

„Credem în shoppingul de proximitate și considerăm că Family Market este un concept în care Sinsay poate să completeze mixul de produse și servicii oferite pentru a crea o destinație pentru locuitorii din jur”, a declarat Simona Filip, leasing manager LPP.

Family Market este un concept de retail lansat de compania IULIUS, primele două proiecte construindu-se în prezent în două zone rezidențiale în dezvoltare din Iași (comuna Miroslava și cartierul Bucium). Proiectele au suprafețe de retail de aproximativ 6.000 mp închiriabili fiecare și reprezintă o investiție totală de peste 17 milioane de euro.

Ambele Family Market integrează un supermarket Auchan și un mix personalizat de servicii, asigurat preponderent de producători și antreprenori locali, care include de la băcănie, farmacie, librărie, spălătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, până la produse pentru casă și fash

Sursa foto: Sinsay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri