Gelateria artizanală Velocità se dezvoltă prin sistemul de franciză și va deschide locații noi în București, Brașov și Constanța în 2022
La mai puțin de doi ani de la momentul lansării, gelateria artizanală Velocità se extinde prin franciză și își propune să deschidă cel puțin patru locații noi, la nivel național, în anul 2022.

Velocità reprezintă un concept 100% românesc, fondat în anul 2019, fiind singura franciză autohtonă din segmentul gelateriilor artizanale. În prezent, Velocità operează două locații în București: Velocità - Calea Victoriei și Velocita – Ion Câmpineanu.

În primul an de activitate, Velocità a înregistrat vânzări de peste 1 milion de euro, performanță realizată de către operațiunile gelateriei din Calea Victoriei. Velocità va investi în 2022 într-o locație nouă flagship și în dezvoltarea unei unități de producție care să susțină planurile companiei de expansiune la nivel național și internațional.

“Am văzut o oportunitate pe piața locală de gelato - un spațiu liber între dorința de produse premium și oferta existentă. Velocità reușește să aducă excelența în gelato artigianale și completează gama de produse cu cafea de specialitate și fine chocolate, oferind o experiență unică clienților săi. Dorim ca Velocità să ajungă în marile orașe din țară, iar în următorii ani și în alte țări din Europa. În 2022 vom continua cu dezvoltarea în București, iar în primăvară vom deschide prima locație în afara Capitalei, la Brașov”, a declarat Adnana Popa, fondator și CEO al Velocità, manager și antreprenor cu experiență de peste 15 ani în domeniul financiar.

Investiția inițială într-o franciză Velocità este cuprinsă între 70.000 și 100.000 de euro, potrivit companiei de consultanță Franchwise. Operarea locației necesită un număr maxim de 10 angajați, consultanți de vânzări și barista, iar trainingul acestora este realizat la Academia Velocita, situată pe Calea Victoriei din București. Velocità a câștigat premiul “Amenajarea anului in Horeca” la Anuala de Arhitectură București 2021.

Sursa foto: Velocità

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri