Monitorul Oficial a publicat date potrivit carora lantului de fast-fooduri McDonald's a decis inchiderea a patru restaurante din orasele Corbeanca, Baia Mare, Craiova si Bucuresti. Directorul de comunicare al McDonald's Romania, Cristian Savu, a facut cateva precizari privind punctele inchise, adaugand ca politica de dezvoltare a companiei va continua, avand in vedere potentialul pietei romanesti.

"Politica de dezvoltare a McDonald's Romania va continua conform planurilor stabilite, iar datele publicate in Monitorul Oficial cu privire la inchiderea a patru puncte de lucru se refera la trei chioscuri carora le-a expirat perioada de inchiriere a spatiului, iar in al patrulea caz este vorba de o dubla inregistrare a unui restarurant din Bucuresti cauzata de schimbarea numelui unei strazi", a declarat pentru NewsIn, Cristian Savu.

Potrivit unei declaratii recente ale oficialului McDonald’s, compania a primit nenumarate solicitari pentru extinderea sistemului McDonald's in tara, provenite atat din partea autoritatilor locale, cat si de la simplii locuitori ai oraselor. El a adaugat ca, pe termen mediu, McDonald's Romania, filiala a companiei internationale McDonald's Corporation, isi va creste semnificativ numarul de fast-fooduri, atat in orasele in care este deja prezent, cat si in altele din tara.

McDonald's isi va diminua astfel capitalul social de la suma de 50,8 milioane dolari la 50,1 milioane dolari. Numarul de 1.000 de actiuni va ramane neschimbat, dar se va reduce valoarea nominala a unei actiuni de la 44.447 lei la 44.275 lei, potrivit Monitorului Oficial.

McDonald's Romania, filiala a companiei internationale McDonald's Corporation detine 51 de restaurante in tara, doar trei dintre ele (cele din Brasov) fiind operate in sistem de franciza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri