23 Aprilie 2007

Rewe Romania va deschide 20 de supermarketuri in tara

Rewe Holding International, asociatul unic al companiei Rewe Romania SRL, a aprobat dechiderea a 20 de puncte de lucru noi, in mai multe localitati din tara, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.

Rewe Romania isi va extinde reteaua de magazine in judetele Alba, Bacau, Mehedinti, Gorj, Harghita,Cluj( doua unitati), Hunedoara (trei unitati), Sibiu, Brasov, Maramures, Satu Mare (doua unitati), Covasna (doua unitati), Constanta (doua unitati) si Arges, potrivit NewsIn.

Compania Rewe Romania a inregistrat, in 2005, o cifra de afaceri de 374,3 milioane lei si are in prezent o retea de cinci magazine XXL Megadiscount si peste 20 de magazine Penny Market.

Grupul nemtesc Rewe opereaza in Romania prin intermediul diviziilor Billa, Penny, XXL si Selgros care au contribuit, in 2006, cu 25% la totalul vanzarilor de 3,84 miliarde euro inregistrat pe piata est europeana, potrivit rapoartelor financiare afisate de Rewe. Rewe Group a vandut anul trecut pe piata romaneasca de 1,05 miliarde euro, in crestere cu 34,7% fata de 2005.

Rewe planuieste ca, in 2007, sa deschida peste 550 de magazine noi in Europa, dintre care 300 vor fi localizate in Germania.Grupul Rewe intentioneaza sa deschida anul acesta primul Selgros din Rusia si va continua sa-si dezvolte reteaua de supermarketuri Billa.



Citeste si