Grupul de distribuţie Pepco, care deţine mărcile PEPCO, Poundland şi Dealz, a raportat venituri de 1,35 miliarde euro în trimestrul octombrie-decembrie 2021, graţie performanţelor deosebite înregistrate de marca PEPCO, în cazul căreia veniturile au crescut cu 20%, transmite Reuters.

Grupul prezent şi pe piaţa din România a precizat că în ultimele trei luni ale anului 2021 a avut cel mai bun trimestru din punct de vedere al deschiderii de noi magazine, cu 161 de noi unităţi, dintre care 146 au fost magazine PEPCO, inclusiv 55 de magazine pe pieţele importante din Italia, Austria şi Spania.

"Este extrem de satisfăcător să vedem că în pofida problemelor de-a lungul lanţurilor de aprovizionare şi a provocărilor ridicate de COVID-19, ofertele destinate consumatorilor de către cele trei mărcii ale noastre ne-au permis să înregistrăm performanţe solide", a declarat directorul general de la Pepco, Andy Bond.

Anterior grupul de distribuţie a informat că a înregistrat performanţe iniţiale încurajatoare cu privire la rezultatele magazinelor PEPCO din Europa Occidentală. Marca PEPCO, care este prezentă mai ales în Europa de Est, intenţionează să deschidă primele sale magazine din Germania în primul semestru din 2022 şi are planuri solide extindere a reţelei pentru 2021-2022 şi mai departe, a declarat luna trecută Andy Bond.

Grupul Pepco, unul dintre lanţurile de magazine cu cea mai puternică expansiune în Europa de Est, este prezent şi în România, unde comercializează îmbrăcăminte, articole pentru casă şi produse alimentare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri