Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță deschiderea unei noi locații Fast Casual Delivery (FCD), ca parte a strategiei de expansiune a businessului - Pizza Hut Delivery Militari, în București. Fast Casual Delivery este cel mai nou format de restaurant care permite clienților să vadă în timp real cum se prepară produsele comandate.

Restaurantul Pizza Hut Delivery Militari se află în zona de food-court a Centrului Comercial Militari Shopping, situat la adresa Bvd. Iuliu Maniu, nr. 558-560 si 560A, Sector 6, și are o suprafață totală de peste 150 mp (interior și terasă).

Programul de funcționare este în conformitate cu actualele măsurile impuse de către autorități în contextul pandemic, 10:00 - 22:00.

Pentru noi, inovația și experiența oferite clienților noștri sunt două puncte strategice, restaurantele Pizza Hut Fast Casual Delivery fiind mix-ul perfect între delivery, take-away și dine-in.

Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România

Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Militari au fost create circa 20 de noi locuri de muncă. În rețeaua Pizza Hut Delivery, un Crew membru poate obține venituri de până la 2.345 lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a treia, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul deține peste 165 de restaurante pe cele trei piețe, dintre care 147 în România și are peste 4.400 de angajați.

Sursa foto: Pizza Hut România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri