Se deschide cea mai mare ciocolaterie Leonidas din România, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a companiei. Deschiderea va avea loc pe 24 ianuarie, iar noua locație se va afla pe Calea Dorobanți, nr. 152.

Luni, pe 24 ianuarie, deschidem ciocolateria Leonidas de pe Calea Dorobanți 152! Începând de luni, vă aşteptăm cu drag, în cea mai mare ciocolaterie Leonidas România!, anunță compania, pe Facebook.

Locația de pe Calea Dorobanți 152 o va înlocui pe cea de pe Strada Puțul lui Zamfir 3 (Beller).

În plus, ciocolaterii Leonidas mai găsiți pe:

  • Leonidas Piața Constituției - Bvd. Unirii 2
  • Leonidas Berthelot - Str. Gen. H.M. Berthelot 1-3

Românii au mâncat mai multă ciocolată fină în pandemie

Vânzările de ciocolată premium, atât pentru consum propriu, cât și pentru cadouri, au crescut, la nivel național, cu 23% în plin an pandemic. Potrivit rețelei Leonidas Ciocolată Belgiană, principal importator al brandului pe piața locală, consumul de praline a fost impulsionat atât de apetitul mai ridicat al consumatorilor pentru produse de calitate, dar și de o schimbare de comportament la nivel de achiziție: deplasările s-au redus însă clienții au cumpărat mai mult, iar online-ul a prins avânt.

Potrivit datelor Leonidas Ciocolată Belgiană, care a vândut peste 43 de tone de praline belgiene în 2020, din care mai bine de jumătate în București, s-a văzut o evoluție importantă inclusiv la nivelul coșului mediu, atât la nivel național, cât și în Capitală.

Astfel, dacă în 2019, românii cheltuiau în medie 60 lei pe ciocolată Leonidas, iar bucureștenii, 130 de lei, în 2020 valoarea medie a cumpărăturilor a urcat până la 75 lei la nivel de țară, respectiv 145 de lei în București.

Leonidas" Fresh Belgian Chocolates" este un producător de ciocolată ce comercializează peste 100 de tipuri diferite de ciocolată belgiană în peste 1.400 puncte de vânzare din întreaga lume. În România, compania există din 2009.

Sursa foto: Leonidas România/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri