9 Februarie 2022

Daciana Sârbu deschide o nouă cofetărie Mara Mura în București



One City Floreasca găzduiește din 7 februarie a patra locație Mara Mura. Încă din 2015, cofetăriile Mara Mura sunt locuri în care rețetele clasice din marea gastronomie franceză - tarta cu lămâie și bezea (tarte citron meringuée), celebrele choux-à-la crème, cannelés sau macarons - stau lângă prăjitura cu mere, salamul de biscuiți sau biscuiții cu magiun „cum făcea bunica” și lângă cookies delicioase, care se potrivesc perfect cu un ceai sau o cafea.

“Îmi doresc ca business-ul să crească în continuare, în același mod organic, controlat ca și până acum. Vrem să ne asigurăm că oferim mereu aceeași calitate și să ne păstrăm atenția pentru detalii”, declară Daciana Sârbu, proprietara lanțului de cofetării Mara Mura.

Și în noua locație, piesele de rezistență rămân torturile, făcute după rețete cu tradiție, ca Pavlova, sau trendy, ca tortul cu caramel și ness, care pot fi personalizate pentru ocazii speciale.

Acestora li se adaugă tartele cu combinații neașteptate de ingrediente, precum cele cu fistic și caise sau cele cu pere și caramel, deliciile franțuzești clasice, însă și gustările mai puțin prețioase, cum sunt saleurile sau biscuiții cu ovăz și fructe uscate.

Celelalte cofetării Mara Mura din București sunt în apropiere de Ateneu, la bine-cunoscuta adresă de pe strada Benjamin Franklin nr. 5, în Centrul Vechi pe strada Doamnei nr. 15 și în Băneasa Shopping Center. Bunătățile Marei se pot comanda și online.



Citeste si