Lagardère Travel Retail anunță deschiderea Salonului de Business din cadrul Aeroportului Internațional Sibiu, precum și a unei noi cafenele So!Coffee conectate cu acesta.

Noul Business Lounge se află în zona de Plecări Externe, după controlul de securitate, și reprezintă o premieră pentru Aeroportul Internațional Sibiu. Spațiul oferă pe o suprafață de peste 80mp serviciile clasice întâlnite în marile aeroporturi din lume – zonă de relaxare, presă de actualitate și străină, internet de mare viteză, acces la știri și la programul zborurilor, facilități de încărcare a dispozitivelor electronice și servicii de imprimare și scanare.

La acestea, se adaugă noua cafenea So!Coffee, cu o suprafață de aproximativ 18mp, anexată Salonului de Business.

Astfel, începând cu data de 1 martie, pasagerii se vor putea bucura de un moment de respiro înainte de călătorie, accesul fiind realizat în baza cărții de îmbarcare, conform politicii liniilor aeriene, a cardului bancar sau prin plata unei taxe de acces.

Lagardère Travel Retail este prezentă încă din anul 2006 în Sibiu, operând în prezent 4 unități, inclusiv noua cafenea So!Coffee inaugurată în luna februarie. În Sibiu, compania are deschise și 7 magazine Inmedio, dintre care 2 în sistem de franciză, magazine situate în mall-uri și galerii comerciale.

„Suntem în Sibiu din 2006, iar în 2021, unul din trei pasageri ai Aeroportului Internațional Sibiu ne-au trecut pragul. Este un moment important în care toți jucătorii din domeniul călătoriilor să înțeleagă că experiența de cumpărare și infrastructura modernă sunt servicii fundamentale oferite călătorilor și să acționeze în această direcție”, declară Marius Văcălău, CEO Lagardère Travel Retail.

Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este unul dintre liderii globali în industria de retail destinat călătorilor. Operând peste 4.850 de magazine pe liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice în aeroporturi, gări și alte platforme situate în 39 de țări și teritorii, Lagardère Travel Retail a generat vânzări de 2,3 miliarde de euro în 2020 (gestionate 100%).

Sursa foto: Lagardere Travel Retail

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri