Tina R investeste 160.000 euro in doua magazine noi

Reteaua de magazine de vestimentatie Tina R a investit 160.000 euro pentru deschiderea a doua magazine noi la Bucuresti si la Iasi, prin inchirierea de spatii in doua centre comerciale importante, a informat un comunicat al companiei.

Magazinele vor fi deschise din toamna acestui an si vor avea la baza un concept de design nou si modern. Primul magazin va fi situat in centrul comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti si va avea o suprafata de 260 metri patrati, iar celalalt in complexul Carrefour Felicia din Iasi si va masura aproximativ 60 metri patrati, informeaza NewsIn.

Reteaua Tina R are in prezent 12 magazine, din care opt se afla in Bucuresti si patru in tara. Strategia de dezvoltare a companiei Tina R vizeaza deschiderea a zece magazine noi, atat in Bucuresti, cat si in restul tarii, pe parcursul acestui an si a celui urmator.Unele dintre noile magazine Tina R vor fi deschise in sistem de franciza.

Tina R a avut, anul trecut, o cifra de afaceri de peste patru milioane euro, insemnand o crestere cu peste 20% fata de anul 2005 si o rata a profitului de aproximativ 10%. Vanzarile in primul trimestru din 2007 au fost cu 28% mai mari decat perioada comparabila a anului trecut, conducerea companiei asteptandu-se la vanzari de peste sase milioane de euro pana la sfarsitul anului.

Strategia pe termen mediu a companiei are in vedere si extinderea pe pietele straine. "Odata cu intrarea in Uniunea Europeana ne va fi mai usor sa urmarim dezvoltarea retelei si vom profita cu siguranta de toate oportunitatile pe care aceasta schimbare le va aduce", a afirmat administratorul Tina R, Rares Jianu.

Principalii actionari ai Tina R sunt Rares Jianu, care detine 60% din companie si Iulia Stoica, cu o participatie de 39,94%. Echipa Tina R este formata din aproximativ 130 de persoane, iar incasarile magazinelor din Bucuresti depasesc 500 de euro pe metrul patrat lunar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
JYSK România deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 88 de locații
Setari Cookie-uri