Reteaua germana de magazine de tip discount Kaufland a investit sase milioane de euro intr-un hipermarket, care va fi inaugurat astazi, la Roman, informeaza un comunicat al companiei.

Magazinul din Roman este al 25-lea din Romania.Centrul comercial Kaufland din Roman este construit pe un teren de 20.000 metri patrati, ocupa o suprafata de 5.383 metri patrati si are 300 de locuri de parcare. Hipermarketul Kaufland ofera alaturi de produse alimentare si produse de menaj, sticlarie, textile, electrice, papetarie, jucarii, articole de sezon, la care se adauga oferte speciale saptamanale.

Kaufland a investit, pana in prezent, in Romania, aproximativ 314 milioane euro. Anul trecut, compania a initiat un proiect in parteneriat cu Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care presupune investitii de 300 milioane euro, pe termen lung, in Romania. Kaufland a intrat pe piata romaneasca in 13 octombrie 2005, cand a deschis un magazin in zona Bucur-Obor din Bucuresti. Al 24-lea magazin Kaufland a fost inaugurat pe 19 aprilie la Constanta.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de euro si are peste 166.000 de angajati in intreaga Europa. Pe plan international, retailerul german detine peste 800 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Romania si Bulgaria.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Peste 8.000 locuinte pot fi construite pe terenurile vandute in 2018