Din această poziţie, Laura Alina Dezsi va coordona activitatea echipelor de comerţ tradiţional, vânzări key accounts, marketing centrat pe consumator și evenimente, raportându-i direct domnului Nawaf Salameh, Președinte Fondator & CEO Alexandrion Group.

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România, anunţă numirea Laurei Alina Dezsi ȋn poziţia de Director Comercial pentru România. Laura Alina Dezsi va coordona activitatea echipelor de comerţ tradiţional, vânzări key accounts, marketing centrat pe consumator și evenimente. De asemenea, va colabora ȋndeaproape cu liderii segmentelor de distribuţie retail și HoReCa și va superviza derularea proiectelor din aceste sfere.

Laura s-a alăturat Alexandrion Group ȋn 2019 și, timp de peste 2 ani, a ȋndeplinit rolul de Director National Key Accounts. Din acest rol, a gestionat reţelele internaţionale de clienţi, coordonând o echipă formată din 30 de persoane, cu raportare directă sau indirectă. Are peste 10 ani de experienţă ȋn vânzări, acumulată ȋn companii multinaţionale aflate pe primele poziţii ale topului industriei FMCG, dublată de specializări ȋn finanţe pe segmentul comercial și creșterea veniturilor. A ocupat o serie de poziţii relevante de-a lungul timpului, precum National Key Account Manager, Profitable Revenue Growth & Business Intelligence Manager și Commercial Finance Senior Controller.

“Primesc acest noul rol cu entuziasm și motivaţia puternică de a contribui semnificativ, alături de echipa mea, la planurile ambiţioase de dezvoltare ale Grupului, pe piaţa din România. Ritmul accelerat, ȋn care Alexandrion Group și-a extins portofoliul de produse, creând ocazii de conectare inedite cu brandurile sale, pentru cosumatori, este extrem de motivant și mă inspiră să gândesc proiecte comerciale care să susţină acest ritm și să ne conducă spre următorul nivel de performanţă. Ultimii 2 ani și jumătate au reprezentat o perioadă fructuoasă a carierei mele, oferindu-mi oportunitate de a cunoaște noi faţete ale industriei, a-mi extinde expertiza, a găsi soluţii creative pentru a depăși obstacolele aduse de pandemia de COVID-19 și a lucra ȋntr-un mediu ȋn care am beneficiat de susţinere și apreciere. Tranziţia către noua poziţie aduce un set nou de provocări, cărora am certitudinea că eu și echipa mea, le vom face faţă cu brio”, a spus Laura Alina Dezsi, Director Comercial, Alexandrion Group Romania.

Laura Alina Dezsi a absolvit Academia de Studii Economice din București și are un Master în Business Management, obţinut ȋn cadrul aceleiași universităţi.

***

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri