Compania Rompetrol Well Services estimeaza obtinerea unui profit net de 3,05 milioane dolari in acest an, in scadere cu 22,6% fata de anul trecut cand profitul net a fost de 9,94 milioane lei (3,94 milioane dolari).
Compania estimeaza o crestere a veniturilor cu 4,46% pana la 19,70 milioane dolari, fata de 18,86 milioane dolari in anul 2006. Actionarii companiei au aprobat programul de investitii pentru anul in curs, in valoare totala de 3,25 milioane dolari, potrivit NewsIn.

Totodata, actionarii Rompetrol Well Services au aprobat repartizarea profitului net obtinut in anul 2006. Peste 38% din profit a fost repartizat pentru acoperirea pierderilor inregistrate in anii anteriori. Suma de 4,54 milioane lei (48% din profit), va fi folosita pentru o majorare de capital care va fi propusa actionarilor intr-o viitoare adunare generala, precizeaza raportul transmis de companiei Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul net realizat de Rompetrol Well Services in 2006 a fost de 9,94 milioane lei, iar compania a obtinut o cifra de afaceri de 62,28 milioane lei.

Compania are un capital social de 9,27 milioane lei, iar actionarul majoritar este The Rompetrol Group NV, care detine 70,4% din capital. Actiunile sale se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti din iunie 1998. Ultima cotatie a fost de 1,60 lei inregistata in sedinta din 24 aprilie, ceea ce confera companiei o capitalizare de 148,36 milioane lei.

Societatea comerciala Rompetrol Well Services a fost infiintata in anul 1951 si a functionat cu structuri diferite si sub diferite denumiri. Principala sa activitate a fost executarea de operatiuni speciale la sondele de petrol si gaze. in 1990 a devenit societate pe actiuni, iar din 2001 denumirea sa a fost schimbata in Rompetrol Well Services.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri