La o săptămână de la invazia Ucrainei de către forțele armate rusești, Travelminit.ro și partenerii săi din industria turismului anunță lansarea unei platforme de sprijin pentru refugiații care fug din calea războiului. Site-ul adună unități de cazare de pe întreg teritoriul României, hoteluri, pensiuni, vile și apartamente care pun la dispoziție camere gratuite, transport și mese calde pentru cei care au nevoie de ajutor în această perioadă.

Cazări gratuite în toată România, actualizări în timp real

Imediat după debutul conflictului din țara vecină, echipa Travelminit.ro a început să lucreze alături de partenerii săi din industria hotelieră la un plan de ajutor care să faciliteze comunicarea eficientă între operatorii unităților de cazare care pot oferi sprijin și refugiații ucraineni. În momentul de față, Travelminit.ro și partenerii săi oferă cazare gratuită pentru 500 de refugiați.

Fiecare unitate implicată în această campanie poate fi contactată la numărul de telefon menționat pe platformă, unde sunt listate și toate informațiile privind ajutorul oferit: numărul de camere, capacitatea de cazare, serviciile suplimentare (transport, masă, medicamente) și perioada disponibilă. De asemenea, Travelminit.ro lucrează la dezvoltarea mai multor parteneriate și actualizează constant pagina, în funcție de noile disponibilități.

Sperăm că platforma pe care am gândit-o alături de partenerii noștri din industria hotelieră le va fi utilă celor care caută ajutor în această perioadă, celor care vor să ajute, ONG-uri și instituții ale statului.

Ferenc Rigo, CEO Travelminit.ro

Fondată în Cluj-Napoca, compania Travelminit este unul dintre cei mai mari jucători pe piața rezervărilor hoteliere din România din 2017. Portofoliul Travelminit conține 7500 de unități de cazare (hoteluri, pensiuni, apartamente) din România active pe platformă și acoperă o gamă largă de cazare în toată țara (litoral, munte, destinații balneoclimaterice și orașe mari), fiind lider pe piața rezervărilor cu card de vacanță. În 2021, Travelminit raportează 13.5 milioane de euro vânzări în România și 16 milioane de vizite pe platformă.

Sursa foto: Travelminit.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri