Există o cerere din ce în ce mai mare pentru obiectele promoționale personalizate. Companiile au început să-și îndrepte atenția spre produse care pot fi păstrate și reutilizate, astfel încât vizibilitatea brandului să fie asigurată cât mai mult timp.

Instrumente de scris precum pixuri personalizate, stilouri sau creioane, tricouri, rucsaci personalizati, calendare, agende si alte obiecte promoționale sunt oferite din ce în ce mai des angajaților și altor categorii de publicuri.
Deci, ce produse ar trebui să avem pe radarul nostru pentru 2022?
Uneori poate fi destul de dificil să alegi din sutele de obiecte promoționale pe cele potrivite afacerii tale.

Advice Media are o experienta de peste 15 ani pe piața de tipar și personalizare obiecte promoționale din Romania și, într-un top al celor mai comandate produse de pe site-ul advicemedia.ro, în anul 2021 s-au numărat următoarele produse:

Pixuri personalizate

Pixurile personalizate din plastic sau metalice sunt printre preferatele companiilor. Deși sunt unul dintre cele mai ieftine obiecte promoționale, au un impact extrem de important, fiind păstrate și folosite o perioadă îndelungată.

Indiferent dacă le folosim la birou, la recepție sau le luăm acasă, pixurile personalizate asigură vizibilitatea informațiilor cu care sunt personalizate.

Cercetările realizate de către ASI Research arată faptul că un pix personalizat generează aproximativ 3000 de impresii pe parcursul perioadei în care este folosit.

Memorii USB personalizate

Un alt obiect promoțional care se află în Top 3 este stick-ul USB. Memoriile USB sunt accesibile ca preț și extrem de utile. Ele pot înlocui cu success cartea de vizită, pot stoca informații despre companie fiind un obiect promoțional ce nu ar trebui să lipsească de la târguri, conferințe sau alt tip de evenimente corporate.

Notesuri sau agende

Pe locul al treilea se află notesurile sau agendele personalizate. Agendele sau notesurile sunt unele dintre cele mai folositoare obiecte promoționale. Programarea întâlnirilor, planificarea task-urilor sau alte detalii importante sunt trecute pe agenda pe care fiecare dintre noi o are la birou.

În ultimul an au crescut solicitările pentru obiectele realizate din materiale reciclate, pentru promoționalele prietenoase cu mediul.
În aceast sens, fabricile producătoare atât din Europa, cât și din Asia, au început să folosească materiale alternative și să realizeze articole promoționale din materiale reciclate, din bambus, din plastic confecționat din paie de grâu.

Produsele ecologice au reprezentat o tendință în creștere constantă în ultimii câțiva ani. Tendința de sustenabilitate continuă să domine comportamentul și valorile consumatorilor, mulți dintre clienții B2B Advice Media au inclus și astfel de materiale în campaniile de promovare.

Indiferent de promoționalele pentru care optați, alegeți obiectele potrivite pentru a beneficia de toate avantajele pe care acestea le pot oferi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri