Sodexo România, companie în domeniul beneficiilor extra-salariale și al serviciilor pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor, lansează două noi pachete inovatoare de beneficii extrasalariale: Gusto Pass Plus de Sănătate şi Gusto Pass plus de Echilibru. Pe lângă sumele dedicate meselor zilnice, noile pachete oferă acces la servicii de telemedicină, consiliere pentru nutriție şi management al stresului, încurajează un stil de viață sănătos și asigură creșterea calității vieții angajaților.

Noile pachete completează oferta existentă a cardului de masă Gusto Pass, cu servicii suplimentare, precum:

  • Gusto Pass Plus de Sănătate oferă pe lângă cardul de masă, servicii de telemedicină și consiliere pentru nutriție,
  • Gusto Pass Plus de Echilibru aduce pe lângă cele două menționate și servicii de well-being.

Cele două pachete vor fi disponibile pentru angajatori, atât pentru cei existenţi, cât şi pentru cei care doresc să ofere de acum beneficii extrasalariale pentru angajaţi, începând cu data de 14 martie 2022.

Am construit aceste oferte personalizate, cu servicii medicale, de medicină preventivă și stil de viață sănătos, urmând tendințele globale de preocupare tot mai accentuată pentru starea de bine a oamenilor.

Manuel Fernandez Amezaga, Country CEO - Sodexo România&Bulgaria

70% din vizitele medicale pot fi înlocuite cu servicii de telemedicină, conform datelor American Medical Association, citate în studiul ”Market study on telemedicine” realizat de Comisia Europeană în 2018.

Pachetul Gusto Pass Plus de Sănătate include multiple specializări medicale, care sunt disponibile pentru beneficiari 24/7 putând fi accesate în sistem de telemedicină: medicină generală, stomatologie, pediatrie, medicină internă, ginecologie, psihiatrie, dermatologie, cardologie, urologie, psihologie generală, endocrinologie, gastroenterologie, reumatologie, nefrologie, nutriție și dietă, kinetoterapie.

În ceea ce privește pachetele Gusto Pass Plus de Echilibru, acestea includ pe lângă serviciile de telemedicină menţionate anterior și consultații generale de nutriție, psihonutriție, psihologia și managementul stresului, tulburări de somn, programe de terapie personalizate.

Avantajele pe care le oferă serviciile de telemedicină utilizatorilor sunt rapiditatea, uşurinta şi accesabilitatea în obținerea de servicii medicale precum: trimiteri, rețete, recomandări pentru investigații, interpretarea analizelor, investigații sau rapoarte medicale existente. Aceste servicii sunt disponibile şi pentru membrii familiilor angajaţilor care utilizează beneficiile Sodexo, în același program, 24/7, 365 de zile pe an. Pentru rudele de gradul întâi serviciile sunt oferite gratuit.

Companiile pot alege pentru angajații lor unul dintre cele două pachete de beneficii care se adaugă cardului de masă. Gusto Pass Plus de Sănătate și Gusto Pass Plus de Echilibru sunt mai mult decât un card de masă, ele aduc programe personalizate de diete, de menținere a sănătății și de well-being, în scopul educării angajatorilor și angajaților pentru o viață mai sănătoasă.

Daniela Coman, Product Manager, Sodexo Romania

Partenerul Sodexo România pentru serviciile de telemedicină şi de well-being este Telios Care. Compania este pionier pe piața telemedicinei din România, cu o echipă formată din medici primari și medici specialiști, doctori în medicină, cadre didactice universitare, o parte dintre aceștia având mai multe specialităţi și competențe. Experiența profesională a echipei include munca în spitale de stat dar și în cabinete private, atât în țară cât și în străinătate, și, mai recent, consiliere medicală la distanță, prin telemedicină.

Sodexo Benefits and Reward Services este unul dintre liderii de piaţă în România în domeniul beneficiilor extra-salariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor și face parte din Grupul Sodexo. Compania operează pe piața românească de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și 2 milioane de angajați folosesc deja produsele Sodexo.

Sursa foto: Sodexo Romania/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri