Pasionații de tehnologie audio-video de ultimă generație au motive de bucurie. Audio Forum, cel mai mare magazin deschis de compania poloneză Horn Distribution la nivel european, inaugurează cel mai nou showroom Bang & Olufsen oficial din România.

Amplasat în Nordul Bucureștiului, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză 6-8, showroom-ul oficial Bang & Olufsen comercializează gama completă de produse și servicii personalizate oferite clienților. Audio Forum devine astfel principalul furnizor oficial de echipamente B&O de pe piața locală.

Bang&Olufsen, unul dintre cele mai vechi branduri de profil din lume, fondat în 1925, este un nume de referință pe piața echipamentelor audio-video premium și, de aceea, Audio Forum și-a propus să ofere pasionaților de echipamente AV o experiență completă în lumea producătorului danez. Showroom-ul Bang&Olufsen din cadrul Audio Forum oferă o experiență imersivă în lumea sunetului uimitor, al tehnologiei de ultimă generație utilizată în realizarea produselor și, la fel de important, o încântare pentru iubitorii de design. Ca noutate, Bang&Olufsen vine în întâmpinarea clienților cu programul Bespoke, care permite personalizarea totală a unor produse de top. Alegerea finisajelor, a culorii produselor și implicarea clientului în realizarea efectivă a dispozitivelor alese sunt elemente care fac interacțiunea cu brandul să fie unică.

“Misiunea echipei manageriale Audio Forum este de a pune pasionații de tehnologie audio-video în contact direct cu lumea B&O, de aceea, clienții au acces la sesiuni personalizate de audiție și testare a celor mai noi și avansate echipamente de pe piață. Produsele B&O comercializate de Audio Forum acoperă o gamă largă, de la echipamente portabile de tipul căștilor wireless din gama Beoplay Portal și Beoplay HX, boxele din gama Beolit, Beoplay, Beosound, precum și soluții avansate pentru pasionați și audiofili, cum ar fi gama de televizoare Beovision Harmony și Eclipse sau boxele Beolab 90. Cel mai scump setup comercializat în showroom-ul B&O depășește 250.000 euro”, a declarat Tiberiu Argint, Country Manager Audio Forum.

Designul minimalist se îmbină armonios cu performanțele uluitoare, obținând instanțe stereo superbe și imagini video impecabile. Totul are loc într-un spațiu dedicat brandului Bang&Olufsen, de peste 150mp. Pasionații de tehnologie HI-FI și audiofilii, au parte de o experiență completă, care include consultanță în alegerea echipamentelor potrivite, instalare și asistență profesională.

“Suntem, în acest moment, cel mai complex magazin B&O de pe piața locală și un one stop shop pentru cei care doresc să dețină și să se bucure de cele mai performante echipamente AV din lume. Showroom-ul B&O din cadrul Audio Forum se adresează pasionaților de echipamente audio-video, iubitorilor de tehnologie și design, celor care pun semnul egal între performanță tehnologică și design exclusivist”, a adăugat Tiberiu Argint.

Mai multe informații despre produsele B&O comercializate de Audio Forum puteți găsi pe https://www.ro.audioforum.eu/143-bang-olufsen.

Tiberiu Argint este Country Manager al Horn Distribution Romania, cu o experiență de peste 17 ani in piața echipamentelor audio-video premium. De-a lungul celor 17 ani, Tiberiu a gestionat și a generat vânzări cumulate de peste 30 milioane de euro.

Sursa foto: Audio Forum

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri