Dunlop Adhesives, liderul pietei britanice de adezivi pentru faiantasi gresie, se lanseazape piata romaneascadezvoltand o gamacompletade produse dedicate de mortare, adezivi si chituri de rosturi pentru uzul casnic si profesional. Compania inglobeaza45 de ani de experientape piata internationalaa adezivilor si vizeazain următorii ani extinderea in regiunea Europei de Est.

“Am ales Romania pentru ca este o piatacu un urias potential de crestere pentru următorii 5 ani, o piataaflataintr-o redimensionare continuă. Consumatorii au idei din ce in ce mai creative si au nevoie de solutii adecvate de adezivi pentru a le pune in aplicare intr-un mod durabil", declara Nigel Adams, Export Sales Manager in cadrul Building Adhesives.

Dunlop Adhesives aduce in Romania si primul produs adeziv deja mixat pentru gresie si faiantă. „Pe langaexperienta globală, avantajul Dunlop Adhesives este acela de a imbina calitatea si usurinta de folosire. Brandul Dunlop Adhesives inseamnaproduse puternice, de incredere, care pot fi utilizate pentru o gamalargade aplicatii, cu rezultate impresionante de fiecare dată.” a afirmat Florin Acatrinei, Sales & General Manager Dunlop Adhesives Romania.

In prezent, Romania este a treia taraca si consum de gresie si faiantain Europa de Est. Cercetările arataca30% din vanzări se fac direct către utilizatorii finali, in timp ce restul de 70% prin intermediul canalelor de difuzare en gros sau prin lanturile de hypermarketuri de tipul Do it yourself (DIY). Aproximativ 60% din vanzările de adezivi către utilizatorii directi se concentreazain jurul Bucurestiului.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Marcel Barbut vrea o fabrica de vata bazaltica ultramoderna in Romania